Vancouver Servers and IMAP with my ISP

Aspirant

Vancouver Servers and IMAP with my ISP

I am having problems connecting to my ISP's mail server through Vancouver.  I am using Outlook 2016 and the IMAP protocol.  If I reconnect to the Toronto servers it works again.  This seems to happen at random times.  As far as I know, the ISP's servers are located in either Vancouver or Victoria.  Any ideas?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Aspirant

Re: Vancouver Servers and IMAP with my ISP

Thanks for the assistance, the problem has not resurfaced since I brought the issue up.

View solution in original post

4 REPLIES 4
F-Secure Product Expert
F-Secure Product Expert

Re: Vancouver Servers and IMAP with my ISP

Hello speedwagon,

You might want to have a look at this article regarding email issues while Freedome is on.

 

Could you give us more details on the error you observe when the problem occurs?



Best Regards

-Ben

_________________________________

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Aspirant

Re: Vancouver Servers and IMAP with my ISP

It hasn't failed today but the next time it does, I will capture the error message. Regarding the article, that is not the issue because one minute I can connect and the next I can't.
Highlighted
Aspirant

Re: Vancouver Servers and IMAP with my ISP

Thanks for the assistance, the problem has not resurfaced since I brought the issue up.

View solution in original post

F-Secure Product Expert
F-Secure Product Expert

Re: Vancouver Servers and IMAP with my ISP

Thank you for the follow up. Let us know if the problem reappears.



Best Regards

-Ben

_________________________________

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.