Uusin tilaukseni ja nyt Freedome ei enää mene päälle

Kristiinavaan
Kristiinavaan Viestejä: 2 New Member

Hei

 

Tilauksen uusimisen jälkeen Freedome ei siis enää toimi. Poistin vanhan ohjelmani kertaalleen ja latasin Freedomen uudelleen, mutta ei auttanut. Olen käynnistänyt koneen monta kertaa ja tehnyt tärkeät päivitykset. Tietokoneessani on Windows 8.1.

 

Mitä tehdä?

 

t. Kristiina

Viestejä yhteensä

  • Kummastelija
    Kummastelija Viestejä: 37 Contributor

    Tekisin niin, että poista freedome, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna freedome uudelleen ja käynnistä tietokone uudelleen.

     

    Jos ei auta, niin poista freedome, käynnistä tietokone uudelleen, suorita fsecuren poistotyökalu: https://download.sp.f-secure.com/uninstallationtool/FsUninstallationTool.exe joka poistaa ohjelman vanhat esiintymät kokonaan, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna freedome sitten uudelleen.

     

    Voit toki hypätä jälkimmäiseen vaihtoehtoon suoraan.

     

    Viestistä ei käynyt ilmi, miten se ei toimi. Eikö ohjelma käynnisty ollenkaan, eikö se luo yhteyttä vai miten toimimattomuus ilmenee?

  • Kristiinavaan
    Kristiinavaan Viestejä: 2 New Member

    Monien poistamisten ja uudelleenlatausten jälkeen kävi ilmi, että päivitetty McAfeen SafeConnect ei ollut enää yhteensopiva Freedomen kanssa. Minun oli vaihdettava virusturvan tarjoajaa eli poistettava McAfee koneeltani. Ehkä McAfee korjaa piakkoin yhteensopivuusongelman, mutta en halunnut jäädä odottamaan sitä.

     

    Olisi kiva tietää, toimiiko jollakulla päivitetty McAfee vasta uusitun Freedomen kanssa. Ehdin käyttää useamman vuoden McAfeeta ja Freedomea ongelmitta yhdessä.

     

    t. Kristiina

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot