Tilaus ei lopu

Scholar

Tilaus ei lopu

Hei! Olen ostanut Freedome VPN iPhonelleni kuukaudeksi ja tilaukseni loppui 25.12, mutta VPN silti edelleen toimii ja ilmoittaa että tilaus on aktiivinen vaikka tänään on jo 28.12. Apple tililläni lukee että tilaus on vanhentunut 25.12 ja tilaus ei ole automaattisesti uusiutunut enkä ole ostanut uutta kuukautta eikä tililtäni ole veloitettu rahaa. Ostin samana päivänä kun iphone tulauksen piti loppua vuodeksi kolmelle laitteelle Freedomen ja haluaisin aktivoida sen myös puhelimellani, mutta en pysty sillä ohjelma sanoo että tilaus on aktiivinen.

 

Onglemaa ei sinänsä ole, mutta olen hieman hämmentynyt sekä ajatelin, että teidän olisi hyvä tietää tämä mahdollinen bugi

2 REPLIES 2
Scholar

Re: Tilaus ei lopu

Nyt tilaus vihdoin loppui! (29.12) 

Hieman kummallista kyllä että neljä päivää joutui odotella.

Moderator

Re: Tilaus ei lopu

Hei @Floyd_,

 

Tämä johtuu tilaustyypin vaihto-odotusajoista. Voit lukea niistä seuraavasta artikkelista: https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/FREEDOME-tilausten-odotusajat/ta-p/107563

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.