Pyörii, pyörii, mutta ei yhdisty.

Scholar

Pyörii, pyörii, mutta ei yhdisty.

Eilisestä alkaen ei ole enää yhdistynyt. Siihen asti toimi normaalisti. Tilausta jäljellä ensi kevääseen. Pyörii vain. Olen ladannut uudelleen. Ei auta. Tämä on Windows 10.   Rinnakkaislaitteessa, Anroid tabletissa, joka on samassa wi-fi verkossa, yhdistyy normaalisti. Tässä Windows 10 laitteessa ei VPN nyt yhdisty, riippumatta siitä, onko saman tilauskoodin VPN  yhdistettynä tabletissa vai ei. Pyörii vain.

1 REPLY 1
Highlighted
Moderator

Re: Pyörii, pyörii, mutta ei yhdisty.

Hei @Pepe3,

 

Jos Freedome ei yhdistä ollenkaan uudelleenasennuksenkaan jälkeen, niin tässä tapauksessa voisit kokeilla pelkän Freedome TAP ajurin uudelleenasennusta. 

 

Tässä askel askeleelta ohjeet TAP ajurin poistoon:

 

1. Avaa Windows komentokehote järjestelmänvalvojana 

2. Suorita komento: Run pnputil -e >list.txt (tämä komento tallentaa list.txt nimisen tekstitiedoston siihen kansioon, missä suoritin tämän komennon)

3. Avaa list.txt tekstieditorilla ja etsi sieltä "f-secure" haulla mikä/mitkä .inf ovat Freedomen

4. Kun olet löytänyt mikä inf on Freedomen, suorita komento: Run pnputil.exe -d oem<ajurin numero>.inf

5. Kun Freedomeen liittyvät ajurit on poistettu, käynnistä kone uudestaan ja asenna Freedome uusiksi

 

Jos tarvitset tämän toimenpiteen kanssa apua, niin voit olla yhteydessä chat tukeemme. Chat tuessa voimme etäyhteydellä auttaa ongelman kanssa ja tarvittaessa voimme ottaa diagnostiikkatiedoston koneelta, mikä voi auttaa ongelman selvittämisessä.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.