Miten F-Secure TOTAL -tilaus aktivoidaan FREEDOME VPN:ssä, kun se on asennettu iPhoneen/iPadiin?

Tästä keskustelusta on uudempi versio .
Kiti54
Kiti54 Viestejä: 2 New Member

Sähköpostiosoitetta ei voi syöttää!!

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @Kiti54 ,

     

    Löytyykö Freedomen Tilaus-kohdan alla useampi vaihtoehto? (Eli: "Onko sinulla usean käyttöympäristön omaava tilaus?", "Onko sinulla koodi?" ja "Kirjaudu sisään")

    Jos valitset "Kirjaudu sisään", ja palveluntarjoajaksi F-Secure, niin pitäisi ilmestyä ruutu, jossa on Käyttäjätunnus- ja Salasana-kentät. Näihin kenttiin syötetään My F-Secure-tilin tunnukset, jolloin laite yhdistyy tilaukseen.

  • jack57
    jack57 Viestejä: 3 New Member

    en ole vielä keksinyt sitä miten aktivoinnin voi tehdä. jos vaihtaa tilausta.... itsellä on vanhaa tilausta pelkälle Freedomelle marraskuuhun asti iOS alustalla. Olen nyt kuitenkin ostanut Total tilauksen.. Miten menetellä. Ei ole tapaa vaihtaa iOS alustalla toiseen tilaukseen.... TILAUS ON HANKITTU F SECUREN KAUTTA, EI APPLEN SOVELLUSKAUPASTA, eikä siihen tuo 9 päivän viive, josta puhutaan sovelluskaupan yhteydessä auta. Muutenkaan en voi olla käyttämättä VPN:ään 9 päivää, kuten toisaalla ratkaisuna ehdotetaan.........

  • Purchi
    Purchi Viestejä: 190 Former F-Secure Employee

    Hei @jack57 !


    Mikäli sinulla on vielä nykyistä tilausta jäljellä marraskuulle saakka, ei F-Secure TOTAL Freedome tilausta pysty aktivoimaan ennen kuin aikaisempi tilaus on mennyt umpeen. Huomioithan, että 9-päivän odotusaika vaikuttaa myös silloin, kun siirryt aiemmasta Freedome-tilauksesta (koodi) TOTAL-tiliin.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot