Kolmen laitteen tilaus, kaksi maata?

Scholar

Kolmen laitteen tilaus, kaksi maata?

Meillä on kolmen laitteen tilaus, mutta käyttäjiä kahdesta maasta, toinen Suomesta ja toinen Ruotsista. Voiko samalla tilauksella eri laiteilla ottaa sijainti kahteen maahan?

2 REPLIES 2
Scholar

Re: Kolmen laitteen tilaus, kaksi maata?

Näytti onnistuvan. Tosin rinnakkaislatauksessa F Sec appi tyrkytti ensin 5 vrk ilmaista koetilausta, mutta kun sen oli hyväksynyt tuli myös kirjautumiavaihtoehto monilaitekäyttöön. Erinomaista on, että kirjautumiskoodi löytää paikalleen ihan itse sähköpostista latausluukkuun. 

Moderator

Re: Kolmen laitteen tilaus, kaksi maata?

Hei @TapaniM,

 

Mukava kuulla, että asia selvisi. Freedomen pystyy aktivoimaan tilauskoodillasi tai Total tilauksellasi sijainnista riippumatta. Aina kun Freedomen asentaa ensimmäisen kerran laitteellensa, niin se sisältää 5 kokeilupäivää. Sovellukseet Tilaus sivulta pystyy joko käyttämään 12-merkkisen tilauskoodin tai kirjautumaan My F-Secure tilille jos on käytössä F-Secure Total tilaus.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.