Freedomen päivittäminen TOTALiin tilausjakson päätyttyä

Valinnat
läy
läy Viestejä: 1 New Member
Ongelmani on seuraava:
 
Minulla oli vuoden lisenssi Freedomeen, joka päättyi muutama päivä sitten. Päätin, että en uusi Freedome-tilaustani, vaan ostan F-secure TOTALin, niin saan myös virusturvan VPN:n lisäksi. Kun menen F-Securen sivuille ja painan TOTALin tuotesivulla "Osta nyt" -painiketta, pääsen valitsemaan tuotteen tiedot (tilauksen pituus ym.). Kun painan "Jatka kassalle", minulta kysytään sähköpostiosoitetta. Kun syötän sähköpostiosoitteeni, saan seuraavan viestin:
 
"Tämä sähköpostiosoite on jo jonkin toisen tilin käytössä. Luo uusi tili käyttämällä jotakin toista sähköpostiosoitetta ja aloita F-Securen täydellinen tietoturva ja suoja yksityisyydelle-tuotteen hyödyntäminen."
 
Viesti johtunee siitä, että käytin F-Secure SAFEn ilmaisen kokeilujakson joskus vuosi sitten. Käyttöliittymä antaa vaihtoehdon "Sisäänkirjautuminen" ja kirjaudun tunnuksillani sisään palveluun. Kirjauduttuani sisään minut ohjataan ostoskoriin, jossa on F-Secure SAFE eikä F-Secure TOTAL. En siis halua ostaa pelkkää SAFEa, vaan koko TOTALin. En myöskään haluaisi luoda uutta sähköpostiosoitetta ostaakseni TOTALin. Virhe luultavasti johtuu siitä, että SAFE-kokeilujaksoni on päättynyt ja sivusto luulee, että haluan siksi ostaa juuri SAFEn.
 
Eli lyhyesti: en voi ostaa TOTALia kirjautumatta sisään vanhoilla tunnuksillani, mutta kirjautumisen jälkeen minut ohjataan aina ostamaan SAFEa.
 
Mitä minun pitäisi tehdä?

Viestejä yhteensä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot