Freedome viimeinen päivitys ei käynnisty

Scholar

Freedome viimeinen päivitys ei käynnisty

Viime viikolla tuli ruudulle ilmoitus, että Freedome uusi versio on asennettavissa koneelle. Aktivoin asennuksen, mutta uusi versio ei käynnistynyt. Ohjelma ei käynnisty myöskään klikkaamalla. Nykyistä tilausta on yli 3 kk jäljellä, mutta koodi ei kelpaa. Mitä tehdä?
3 REPLIES 3
Scholar

Re: Freedome viimeinen päivitys ei käynnisty

Sama ongelma. Tänään tuli viesti päivityksestä eikä Freedome enää tämän jälkeen käynnisty useista uudelleenasennusyrityksistä huolimatta. Välillä tulee virheilmoitus "Program cannot be opened -600" ja välillä "F-Secure Freedome error, Sovelluksen asetusten määritys epäonnistui. Käynnistä Freedome uudelleen ja yritä uudestaan". Uudelleen käynnistäminen antaa saman virheilmoituksen. Veikkaisin että viimeisimmän version asennuksessa menee jotain pieleen. Konsoliin ilmestyy pitkä lista virheilmoituksia asennusskriptien yhteydessä. Mikä avuksi? Käytössä MacBook Air, OSX 10.9.5.
Moderator

Re: Freedome viimeinen päivitys ei käynnisty

Hei,

 

Tämä johtuu nähtävästi siitä, että teillä on vanha Mac OSX käyttöjärjestelmä käytössä. Freedome ei tue enää Mac OSX 10.9 versiota.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Scholar

Re: Freedome viimeinen päivitys ei käynnisty

Kiitos, asia selvisikin jo. Sain chatin kautta linkin vanhempaan versioon, joka vielä toimii vanhalla koneella.