Freedome päällä tapahtunut Window 7 hätäpäivitys katkaisi internetyhteyden!!!

Novice

Freedome päällä tapahtunut Window 7 hätäpäivitys katkaisi internetyhteyden!!!

Laite toimi 100% tänä aamuna 2018-12-20. VPN päällä. Windows ilmoitti päivityksestä ja bootin jälkeen ei saanut enää internetyhteyttä. Sisäverkko toimii. Sama päivitys toiselle koneelle, VPN ei päällä, internet toimii. Onko tässä ongelma kun VPN on päällä ja tulee päivitys?

2 REPLIES 2
Novice

Re: Freedome päällä tapahtunut Window 7 hätäpäivitys katkaisi internetyhteyden!!!

Ei tällä taida olla mitään tekemistä Freedomen kanssa, netti on täynnä vastaavia ongelmia Microsoftin julkaistua tänään Windowsin emergency patchin IE aukkojen paikkaamiseksi. Pitänee odotella uutta korjauspatchiä, muitta koska yhteyteni on kokonaan langaton, pitää nyt vetäää eternettiä, sillä pitäisi toimia...

Moderator

Re: Freedome päällä tapahtunut Window 7 hätäpäivitys katkaisi internetyhteyden!!!

Hei @MaZa,

 

Jos internetyhteys ei jostain syystä toimisi Windowspäivityksen jälkeen, niin voisit kokeilla tehdä seuraavan toimenpiteen jos se auttaisi:

 

1. Avaa komentokehote järjestelmänvalvojana (etsi sovellusta nimeltä cmd -> klikkaa hiiren oikealla ja valitse suorita järjestelmänvalvojana)

 

2. Suorita seuraavat komennot:

  • ipconfig /flushdns
  • netsh winsock reset
  • netsh int ipv6 reset

3. Käynnistä kone uudestaan ja kokeile toimiiko internetyhteys

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.