Freedome katkaisee netin muutaman minuutin jälkeen (windows 10)

Scholar

Freedome katkaisee netin muutaman minuutin jälkeen (windows 10)

Freedome katkaisee netin muutaman minuutin jälkeen alkoi muutama päivä sitten. Kokeiltu modeemin resetointia, uudelleen asennusta ja  linkin ohjeita https://community.f-secure.com/t5/F-Secure/Network-connection-issue-with/ta-p/85331. mikään ei ole auttanut. Onko ongelmaan muuta ratkaisua kuin VPN palvelun vaihtaminen?

2 REPLIES 2
F-Secure

Re: Freedome katkaisee netin muutaman minuutin jälkeen (windows 10)

Hei @Hemppa76

 

Ongelman korjaamiseksi voisi Freedomen uudelleenasentaa. Poisto normaalisti ohjauspanelin kautta (Microsoftin ohjeet täällä https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4028054/windows-repair-or-remove-programs-in-windows-10).

 

Uudelleenasennusta varten asennusteidoston saa täältä: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/downloads#freedome 

Lisensin saa uudelleenaktivoitua käyttämällä samaa lisensiavainkoodia kuin aijemmin tai kirjautumalla Freedomen My F-Secure tunnuksilla. Jälkimmäinen pätee jos käytössä on Total -tilaus.

 

Jos uudelleenasennus ei ratkaise ongelmaa voi kysessä olla Windowsin ongelma TAP ajurien kanssa. Laitteella saattaa olla useampia ajureja asennettuna jotka aiheuttavat konfliktin laitteella. Asian ratkaisemiseksi ylimääräiset ajurit pitäisi poistaa pnputil komennolla. F-Securen tuki voi auttaa TAP ajurien kanssa osoitteessa https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support

Ystävällisin terveisin/ Best Regards,

ILLY

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta.

Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.Has somebody helped you? Say thanks by giving likes.

Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.
Scholar

Re: Freedome katkaisee netin muutaman minuutin jälkeen (windows 10)

Ei saatu toimimaan. Pistän tilauksen poikki Telian kanssa ja vaihdan johonkin parempaan.