Freedome ei yhdistä ja kaatuilee

Ongelmat yhdistämisessä alkoivat jo jokin aika sitten (viimeistä edellisen päivityksen aikoihin?): kun laitoin nettiyhteyden päälle, Freedome jatkoi yhdistämiskuvakkeen vilkuttamista loputtomiin. Silloin ongelma vielä ratkesi yhdistämällä ensin johonkin toiseen maahan ja sitten uudelleen haluttuun. Yhteys myös pysyi avauduttuaan päällä.

 

Viimeisimmän päivityksen jälkeen Freedome on oletusarvoisesti "poissa" päältä, eikä välttämättä reagoi mitenkään kun klikkaa kohdasta "päällä", eikä yhdistä mihinkään maahan. Toisinaan yhdistämiskuvake vilkkuu 2-3 kertaa, jonka jälkeen suojaus menee pois päältä. Kun lopulta yhteyden edes johonkin maahan saa kikkailtua päälle, ohjelma saattaa sulkeutua muutaman minuutin päästä itsestään, ilmoittamatta mitään.

 

Eilen Freedome ei yhdistänyt 10min klikkailun jälkeenkään mihinkään, joten suljin ohjelman. Uudelleenkäynnistys ei onnistunut - ensin tuli "Vakava virhe. Jotakin meni valitettavasti vikaan." ja sitten "F-Secure freedome error. Sovelluksen asetusten määritys epäonnistui. Käynnistä Freedome uudelleen ja yritä uudestaan." Asetuksiin asti en tosin päässyt, kun koko ohjelma ei enää käynnistynyt ollenkaan.

 

Asensin uudelleen ja tällä kertaa käynnistyy, mutta ongelmat jatkuvat. Nyt koko nettiyhteys takkuaa, jos Freedome on päällä (siis ohjelma itsessään, vaikkei yhdistäminen onnistu). Välillä toimii, yleensä ei. Myös yhtäkkiset ohjelman sulkeutumiset jatkuvat. Omituisesti myös asetusten kohdasta "Freedome ottaa suojauksen automaattisesti käyttöön, kun se käynnistyy" poistuu rasti jokaisella käynnistyskerralla..?

 

Käyttiksenä Mac OSX 10.11.6, eikä muutoksia nettiyhteydessä (Elisa) ole ollut ongelman aikana. Olisiko tietoa mistä johtuu ja mitä tehdä? Kiitoksia :)

Viestejä yhteensä

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot