Freedome TAP-ajurin asennus ei onnistu

vifi
vifi Viestejä: 1 New Member

Freedomen TAP-ajurin asennus ei onnistu millään. Koitin asentaa Freedomea uudelle tietokoneelle. Käytössä sekä Freedomen että Win10 uusin versio.

freedome.PNG

Tietokoneelta löytyy jo ennestään OpenVPN ja Checkpoint VPN, voisikohan näillä olla osuutta asiaan? Näiden poistaminen ei tosin ole vaihtoehto. Koitin jo disabloida kummatkin ajurit mutta se ei Freedomea auttanut.

 

Mikä neuvoksi?

 

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @vifi ja kiitos viestistä!

     

    Todennäköisesti nuo toiset VPN sovellukset aiheuttavat konfliktin Freedomen asennuksen kanssa. Suositukseni olisi yhden VPN:n käyttäminen kerrallaan eli muut pitäisi poistaa jos Freedomen haluaa toimimaan.

     

    Voi myös olla että jokin ajuri on vioittunut laitteella. Vioittuneen ajurin voi poistaa komentokehoitteen kautta pnputil -e  komennolla. Tarvittaessa F-Securen tuki voi auttaa oikeiden .inf tiedostojen identifioinnissa ja poistossa. Ensimmäisenä he tulevat kuitenkin suosittelemaan toisten VPN:n poistoa.

     

    F-Securen tuen tavoittaa täältä: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support

  • Veno
    Veno Viestejä: 5 Observer

    Minulla antaa juuri saman ilmoituksen koittaessani asentaa freedome uudelle koneelle. Muita VPN palveluita minulla ei ole käytössä. Freedomen poistaminen ja uudelleen asentaminen ei auta.

  • Veno
    Veno Viestejä: 5 Observer

    Käyttöjärjestelmä win 10 pro

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot