FREEDOME-tilausten odotusajat

Kun FREEDOME-tilaus umpeutuu ja haluat vaihtaa johonkin toiseen tilausvaihtoehtoon, et ehkä voi odotusajan vuoksi syöttää uutta FREEDOME-tilauskoodia tuotteeseen.

Tilanne 1: Vaihto Apple App Storen F-Secure FREEDOME -tilauksesta F-Secure FREEDOME -tilaukseen tai monialustaiseen TOTAL-tilaukseen (vain iOS)

Odotusajan pituus määräytyy alkuperäisen Apple App Store -tilaustyypin mukaan:

Apple App Store -tilaustyyppi Odotusaika
Kuukausittain uusiutuva tilaus 3 päivää
Vuosittain uusiutuva tilaus 7 päivää

Et voi tämän jakson aikana aktivoida FREEDOME-tilausta uudella tilauskoodilla, ennen kuin odotusaika on ohi. FREEDOME ja kaikki sen toiminnot ovat kuitenkin käytettävissä, vaikka tilaus näyttää umpeutuneelta.

Note: Automaattisesti uusiutuva Apple App Store -tilaus on peruutettava manuaalisesti Apple iTunesista, kun vaihdat F-Secure FREEDOME -tilauskeen tai monialustaiseen TOTAL-tilaukseen. Tilaus uusitaan, jos sitä ei ole keskeytetty manuaalisesti. Lisätietoja on Applen tukisivuilla.

Tilanne 1: Vaihto F-Secure TOTAL -tilauksesta F-Secure FREEDOME -tilaukseen

Kun F-Secure TOTAL -tilaus umpeutuu, normaalille F-Secure TOTAL -tilauksen uusinnalle on asetettu 9 päivän odotusaika. Tämän odotusajan aikana FREEDOME pysyy umpeutuneessa tilassa, eikä sitä voi käyttää, ellei sitä uusita F-Secure TOTAL -tilauksena. Voit vaihtaa ja aktivoida monialustaisen F-Secure FREEDOME -tilauksen odotusajan umpeuduttua.

Pricing & Product Info

Tuotetiedot ja hinnat löytyvät F‑Securen tuotesivuilta

Versiohistoria
Versionumero
2 / 2
Viimeisin päivitys:
‎09-05-2018 10:45 AM
Päivittäjä: