peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten voin asentaa F-Secure KEYn (TOTAL) iPhone/iPad-laitteeseeni?

Huomautus: Kun käytössäsi on F-Secure TOTAL, KEY-käyttöoikeuksien määrä määräytyy TOTAL-tilauksesi mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi viiden laitteen käyttöoikeus, se tarkoittaa, että viisi eri käyttäjää voivat käyttää KEYtä laitteillaan. Nämä viisi käyttäjää voivat tämän jälkeen synkronoida salasanansa rajoittamattoman laitemäärän kanssa.

Varmista, että My F-Secure -tilisi on käyttövalmis, ennen kuin aloitat F-Secure KEYn asentamisen iPhonellesi tai iPadillesi.

 1. Kirjaudu laitteellasi My F-Secure -tilillesi.
 2. Valitse My F-Secure -kohdan ylävalikkopalkista KEY-välilehti.
 3. Valitse Asenna KEY nyt.
 4. Napauta Asenna sovelluskaupasta. App Store aukeaa ja näyttää F-Secure KEYn salasanojen hallinnan asennussivun.
 5. Valitse pilvikuvake asennuksen aloittamiseksi.
 6. Kun KEY on asennettu laitteellesi onnistuneesti, valitse Avaa. KEY avautuu ja näyttöön tulee lyhyt opastus sen tärkeimmistä ominaisuuksista.
 7. Pyyhkäise näyttöä vasemmalle, kunnes näyttöön tulee viimeinen sivu. Valitse sitten aloittaminen. F-Secure KEYn aloitussivu avautuu näyttöön.
 8. Valitse Luo pääsalasana:
  1. Kirjoita vahva pääsalasana.
  2. Vahvista pääsalasana kirjoittamalla se uudelleen.
  3. Valitse Hyväksy ja jatka. Olet nyt asentanut KEYn laitteellesi ja voit aloittaa salasanojen ja muiden tunnistetietojen kirjoittamisen KEY-ohjelmaan.
 9. Jotta salasanasi ovat käytettävissä myös muilla laitteillasi, yhdistä laitteesi. Voit tehdä tämän tekemällä seuraavat toimet kullakin laitteella:
  1. Asenna KEY laitteella verkkosivustoltamme tai laitteen sovelluskaupasta.
  2. Avaa KEY laitteella, johon KEY on jo asennettu, ja siirry kohtaan Yhdistetyt laitteet. Laitteiden yhdistämissivu avautuu ja näytössä näkyy synkronointikoodi (joka on kelvollinen minuutin ajan).
  3. Siirry Yhdistä laitteita -kohtaan uudella laitteella ja kirjoita tämä koodi synkronointikoodin kirjoituskenttään ja valitse Yhdistä.
  4. Kirjoita nykyinen pääsalasanasi ja valitse OK. Tästä lähtien salasanasi synkronoidaan automaattisesti näiden kahden laitteen välillä.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiohistoria
Versionumero
4 / 4
Viimeisin päivitys:
‎24-10-2018 09:46 AM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (3)