Minulla on jo SENSE. Voinko lisätä sen TOTAL-tilaukseeni?

F-Secure TOTALin mukana tulee nyt SENSE-kodinsuojaus. TOTALissa on nyt uutena ominaisuutena myös F-Secure KEY –– vaivaton salasanojen hallintaratkaisu, jonka avulla voit tallentaa salasanasi turvallisesti.

Jos sinulla on jo F-Secure SENSE ja haluat myös F-Secure TOTALin, saat meiltä 6 kuukautta TOTAL-käyttöoikeutta ilmaiseksi. Se sisältää juuri lisätyn KEYn ja kodinsuojauksen sekä F-Secure FREEDOME VPN:n.

Jotta voimme tehdä aktivoinnin puolestasi, ota yhteyttä F-Securen asiakastukeen ja kerro meille SENSE-sarjanumerosi ja sähköpostiosoite, jolla käytät My F-Secure -tiliäsi. Lisäämme SENSEn TOTAL-tilaukseesi, niin että voit hallita kaikkia F-Secure-tuotteita My F-Securessa.

Tärkeää: Jos nykyinen SENSE-tilauksesi on pidempi kuin ilmainen kuuden kuukauden TOTAL-tarjous, SENSE-tilauksesi pituus synkronoidaan TOTAL-tilauksen kanssa. Toisin sanoen jos haluat pitää nykyisen SENSE-tilauksen sen päättymispäivään asti, lisää TOTAL-tilaukseesi SENSE vasta, kun nykyinen SENSE-tilauksesi on päättymäisillään.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiohistoria
Versionumero
4 / 4
Viimeisin päivitys:
‎25-10-2018 12:09 PM
Päivittäjä:
 
Tunnistelaput (1)