peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

F-Secure SENSE

Parhaat avustajat
Lajitteluperuste:
Uuden teknologiatuotteen kehitykseen liittyy aina haasteita. Olemme edenneet isoin harppauksin näiden haasteiden ratkomisessa, ja uskomme, että vaikein osuus on jo takana päin.   Olemme myös tehostaneet sisäisiä toimintojamme voidaksemme keskittyä paremmin tuotekehityksen ydintehtäviin. Tämä on selkeyttänyt kuvaa kehitystyömme loppuvaiheista.
Näytä koko artikkeli
Kyllä. Ennakkotilauksen tehneet asiakkaat voivat perua tilauksensa ottamalla yhteyttä asiakastukeemme: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support   Yhdysvaltalaisia asiakkaita pyydetään vahvistamaan tilauksensa, jos uusi toimitusajankohta sopii heille. Jos he eivät vahvista tilaustaan, tilaus perutaan automaattisesti.
Näytä koko artikkeli
Vaikka Sensen kehittämistyö etenee edelleen hyvää vauhtia, matkan varrella on ilmennyt muutamia hidasteita.   Sensen kehitystiimi on yhtä mieltä siitä, ettei tuotteen laadusta haluta tinkiä. Päämäärämme on julkaista Sense juuri sellaisena, kuin sen alun perin suunnittelimme. Tavoitteenamme on julkaista tuote, joka mullistaa koko kyberturvallisuusalan kodin tietoturvan osalta, ja josta jokainen tuotteen kehitykseen osallistunut voi olla ylpeä.   Tämän tavoitteen saavuttamiseksi panostimme muutaman kuukauden lisää aikaa Sensen kehitystyöhön. Hyödynnämme tämän ajan tuotteen beetaversion hiomiseen ja testaamiseen varmistaaksemme, että kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti. Kuten hyvin tiedämme, puutteellinen tietoturva jättää käytännössä turvattomaksi.
Näytä koko artikkeli
Tavoitteenamme on aloittaa toimitukset 30.6.2017 niille asiakkaille, jotka ovat tilanneet tai tilaavat tuotteen F-Securen verkkokaupasta. Pidämme asiakkaat ajan tasalla tuotekehityksen edistymisestä ja aikataulusta. Ohjelmiston kehitysaikataulu riippuu beetatestauksen tuloksista, mikä vaikuttaa myös lopulliseen toimituspäivään.
Näytä koko artikkeli
Olemme ilmoittaneet asiasta sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat tehneet ennakkotilauksen. Pidämme heidät ajan tasalla jatkossakin lähettämällä heille päivityksiä tuotteen kehitystilanteesta. Asiakkaat voivat myös tehdä kysymyksiä ja lukea päivityksiä F-Secure-yhteisössämme: https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SENSE/bd-p/Sense_FI.
Näytä koko artikkeli
Emme ole veloittaneet niitä asiakkaita, jotka tekivät ennakkotilauksen luottokorttia käyttäen. Maksu veloitetaan heidän tililtään vasta kun tuote toimitetaan.   Niitä asiakkaita, jotka ovat käyttäneet jotain muuta maksuvaihtoehtoa, on jo veloitettu. Jos he haluavat perua tilauksensa, hyvitämme heille tuotteen hinnan.
Näytä koko artikkeli