Trenger jeg tradisjonell sikkerhetsprogramvare på den bærbare PCen, telefonen eller nettbrettet hvis jeg har F-Secure SENSE?

Merk: Denne artikkelen er bare aktuell for deg hvis du bruker den frittstående versjonen av F-Secure SENSE (ikke som del av F-Secure TOTAL-pakken).

Med F-Secure SENSE er det ikke nødvendig med noen tradisjonell sikkerhetsprogramvare.

Fordi F-Secure SENSE bruker et beskyttelsessystem i tre lag som består av SENSE-ruteren, SENSE-appen og F-Secure Security Cloud, må SENSE-appen installeres på datamaskinene og mobilenhetene for å få best mulig beskyttelse med SENSE. I tillegg brukes SENSE-appen til førstegangsoppsett av SENSE-ruteren.

Når du er på farten utenfor hjemmenettverket ditt, gir SENSE-appen beskyttelse også for mobilenhetene. Dette er lett programvare som opptar mindre enhetsressurser enn mesteparten av den tradisjonelle sikkerhetsprogramvaren.

Merk: Tilgjengeligheten av beskyttelsesfunksjoner for F-Secure SENSE varierer etter platform, og de tilgjengelige funksjonene avhenger også av om du er hjemme innenfor hjemmenettverket eller på farten. Du finner mer informasjon i Hva er gjeldende sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE?.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
7 av 7
Sist oppdatert:
‎11-10-2019 03:19 PM
Oppdatert av:
 
Etiketter (3)