Sense -lisenssin kirjaaminen My F-Secure -tilille

tmuhonen
tmuhonen Viestejä: 21 Explorer

Haluaisin, että My F-Secure tililläni SENSE -tuotteeni olisi kirjattu tilauksiini. Sen sijaan siellä on SAFEn kokeilulisenssi, joka ei ole edes missään käytössä.

Olen tutkinut laatikkoja, tuotekortteja ja SENSEn asiakasohjelmistoja iPadissa ja PCssäni, mutta en saa mistään tolkullista tietoa, miten kirjaisin SENSE -tilaukseni asiakastililleni. Voisi jopa auttaa tukea, jos sillä olisi tieto, mitä ohjelmistojanne koneisiini on asennettuna. Tämä kaikki menee taas vähän vasemmalla kädellä suunnitellun tuotetuen piikkiin, joka sitten aikanaan maksatetaan tukihenkilöiden istumalihaksilla ja selkänahoilla.

Viestejä yhteensä

  • SirWalther
    SirWalther Viestejä: 62 Former F-Secure Employee

    Hei @tmuhonen,

     

    F-Secure SENSEn tilausta ei ole mahdollista vielä tällä hetkellä kirjata My F-Secure -tilille. Tuo ominaisuus on tulossa, mutta tarkkaa aikataulua ei tuolle ominaisuudelle ole vielä tiedossa.

    SENSE-sovelluksen voit ladata yhdistämällä laitteen SENSE-verkkoon ja sen jälkeen siirtymällä selaimella osoitteeseen http://sense.router ja noudattamalla ohjeita.

  • tmuhonen
    tmuhonen Viestejä: 21 Explorer

    No niin, luin ja noudatin sivuillanne olleita ohjeita - jotka olivat virheellisiä. Kun SENSE -lisenssejä sitten aletaan päivittämään asiakastietokantoihin, on pakko luoda uusi käytäntö.
    Eikö olisi ollut helpompaa laittaa tuotteen rekisteröitymissivulle tieto, että SENSEn rekisteröinti ei ole vielä mahdollista?
    Eikö SENSEn pakkaukseen olisi kannattanut liittää kortti, jossa on rekisteröitymistunnus ja tieto, että sitä ei voi vielä käyttää, mutta mahdollisuudesta ilmoitetaan (kenelle?) lähiaikoina.
    Tähän viestiin ei tarvitse - siis saa - vastata ennen kuin SENSEn lisenssin rekisteröityminen on mahdollista.

  • tmuhonen
    tmuhonen Viestejä: 21 Explorer

    Kannattaisiko automaattivastauksen sijaan lukea tänne kirjoitetut kysymykset? Sain automaatin lähettämän viestin, jossa tiedusteltiin, onko ongelmani jo ratkennut. Eihän se ole - tai en ainakaan ole saanut siitä tietoa. Sense -tilausta ei edelleenkään voi kirjata omalle asiakastilille.
    Ja jos viitsitte lukea edellisen kommenttini viimeisen rivin, pyysin erityisesti että minuun ei olteta tämän asian tiimoilta yhteyttä ennen, kun asia on ratkaistu: SENSE -tilauksen saa kirjattua asiakastilille.

  • Virallinen tukikanava ja tämä foorumi ovat kaksi eri järjestelmää.

    Automaattivastaaja on käytössä about 90%:ssa tukipalveluista ja jos et vastaa siihen tikettiin enää, niin se menee kiinni.

    Tikettejä ei pidetä tuessa auki, jos sille ei ole ns. ratkaisua. Tai ratkaisu on tässä sinun ongelmassa se jo minkä sait täällä foorumillakin, eli ominaisuus on tulossa mutta aikataulusta ei ole tietoa.

Tämä keskustelu on suljettu.