Sense ja VPN

Teemu36
Teemu36 Viestejä: 2 Observer

Olen ostanut ensimmäisten joukossa Sense-laitteen kotiini, suurimpana syynä juurikin tuo tulossa oleva VPN. Kohta on tullut vuosi tätä täyteen ja VPN:stä ei ole tiedotettu millään tavalla. Ominaisuuslistauksessa yhä edelleen asteriksi ja että tulossa. Voisitteko antaa aikataulun VPN:n tulemiselle, koska en aio maksaa kuukausimaksua tästä ilman VPN:ää. Ja nyt olisi paikka kertoa tästä ominaisuudesta, jota suurin osa Sense-asiakkaista odottaa kuin kuuta nousevaa. Ei kelpaa vastaukseksi, että: "tulossa on ja käy ominaisuuslistauksesta katsomassa". Mielestäni asiakkaiden aliarvioimista, vai ettekö osaa tarpeeksi saadaksenne tätä toimimaan?  Mikä siinä on haasteena? Vai onko syy, että näitä ei ole myyty paskaakaan ja lippulaivatuote haudataan kaikessa hiljaisuudessa? Kertokaa nyt edes jotain!

Viestejä yhteensä

  • Vähän huolestuttavalta tilanne kyllä näyttää ja vaikuttaa, sekä yleinen tunnelmakin on foorumipostaajien keskusteluissa muuttunut negatiivisemmaksi.

    Hieman samaan tapaan kyselin tuolla englannin puolen foorumilla ja vastaus nyt oli semi ympäripyöreä, kuten toki odotinkin sen olevan.

    Ilmeisesti seuraava uudet ominaisuudet ovat sense appin kielen vaihto tms. ja vierasverkko, mutta aikataulusta ei sen koommin ollut mitään viittausta muuta kuin että tämän vuoden aikana.

     

    Ketju: https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SENSE/Sense-updates-and-features-in/td-p/105199

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei!

     

    Kiitos @Teemu36 kun toitte asian esille ja @FormerMembervastauksesta!

     

    Sensen VPN suunnitelmat ovat aihe joka herättää eniten kysymyksiä Sensen käyttäjäkunnassa ja uusissa asiakkaissa. Ymmärrän tottakai kiinnostuksen ominaisuutta kohtaan ja päivittäisin tähän mielelläni aikataulua tai lisätietoja.

    Tällä hetkellä tilanne ei ole muuttunut siitä mitä englanninkielisessä kejussa on jo todettu: lokalisaatio eri maihin ja vierasverkko ovat seuraavat julkaistavat ominaisuudet. VPN on edelleen tulevien ominaisuuksien listalla mutta tarkempaa aikataulua siitä ei ole.

     

    Laitan tottakai viestiä kehittäjillemme ja kysyn lisätietoja.  Palaan tähän ketjuun heti kun saan lisätietoja.

     

     

  • Teemu36
    Teemu36 Viestejä: 2 Observer
    "Sensen VPN suunnitelmat ovat aihe joka herättää eniten kysymyksiä Sensen käyttäjäkunnassa ja uusissa asiakkaissa."

    Niin. Silti on todettu että vierasverkko(kenen mielestä tämä ei ole täysin toisarvoinen asia?) pitää ensin saada ja lokalisaatio, että täysin keskeneräinen tuote saadaan mahdollisimman moneen muuhunkin maahan keskeneräisenä. Ja edelleen, vuosi on vierähtänyt, pitäisi saada jotain aikaiseksi, kun sivuilla ollaan jo lupailtu tulevaksi. Tai sitten pitää pystyä avoimesti kertomaan aikataulu. Ehkä oon väärässä, mutta väistämättä tulee mieleen Nokian asenne 2010 vuodelta.


     

Tämä keskustelu on suljettu.