Sense-hallintasovelluksen siirto toiselle laitteelle

JOnes
JOnes Viestejä: 411 Rock Star

Olen vaihtamassa android-mobiililaitettani.Vanhassa,käytöstä poistuvassa laitteessa on käytössä sense-turvareitittimen tietoturva-hallintasovellus.Kuinka siirrän/lisään sense-hallinnan uuteen laitteeseeni ilman että joudun tekemään sense-reitittimen asennuksen "uudestaan" tehdasasetuksista?(soft/hard).

Sense fw: p-1.7.136.86,sense-android-adm: 1.0.1081

Viestejä yhteensä

  • Et mitenkään eikä ole tiedossa, koska sellainen ominaisuus tulee, joka mahdollistaisi hallinnan siirron toiseen laitteeseen.

    Eli ota asetukset talteen esim. screenshoteilla.

  • JOnes
    JOnes Viestejä: 411 Rock Star

    Olisikohan tietoturvareitittimen toimittajalla jotain lisättävää aiheeseen,varmistusten ottaminen kuvankaappauksilla tuntuu jotenkin konservatiiviselta...

  • Kyselin tuolla enkun puolen foorumilla uusista tulevista ominaisuuksista tuossa hetki sitten ja tätä ei ainakaan kerrottu tulevaksi.

    Tämä ominaisuus on ollut toivelistalla sensen julkaisusta lähtien ja kysytty foorumilla aiemmin useampaan otteeseen.

    Jos tämä ominaisuus olisi olemassa, niin sille olisi F-Secure ohjeartikkeli ja valinnat sovelluksessa asetuksissa ja sen asennuksessa.

    Eli tämä on valitettavasti se tilanne tällä hetkellä, mutta saat varmaan parin päivän sisään tätä kautta F-Securenkin työntekijän kautta vastauksen.

    Jos haluat vastauksen heti huomenna, niin ota yhteyttä suoraan F-Securen tukeen soittamalla tai chatin kautta 8-16 välillä.

  • JOnes
    JOnes Viestejä: 411 Rock Star

    Kuulun Sensen ennakkotilaajiin, ja tuo wishlist on varsin tuttu,käytettävyyden kannalta luulisi että tämä ominaisuus olisi priorisoituna toteutuslistan kärkipäähän,mutta tiedä häntä sitten.

  • Ymmärsin, että tietoturvasyistä tätä mahdollisuutta ei ole.

    Eli kukaan ei voi päästä adminina sisään millään muulla laitteella kuin sinun.

    Ja sitten teknisestikin, kun laitteet paritetaan keskenään, niin niiden välille muodostuu laitepariavain nykyisellä tavalla.

    Eihän tuolla asetuksissakaan mielestäni ole juuri mitään säädettävää, jossa aikaa menisi paljon. Tuskin monellakaan on paljon noita port fowarding konffauksia.

    Ainoa jos on laitteita paljon ja tietyiltä on blokannut netin tai jos jostain syystä on jaksanut nimetä kaikki laitteet käsin.

  • JOnes
    JOnes Viestejä: 411 Rock Star

    Onpahan ominaisuus ainakin "toivomuslistalla" ja sense-teamin tiedossa,pitempään senseä käyttäneena ja älylaittteiden määrän kasvaessa hallintataulu näyttää muutenkin jo "pakanamaan kartalta" joten jonkinlainen laitesiivous on tehtävä muutenkin tavalla tai toisella...

Tämä keskustelu on suljettu.