annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvorfor har jeg brug for F-Secure SENSE i mit hjem?

Et forbundet hjem har et stort antal enheder, der er forbundet med internettet og/eller hinanden.

Internetopkobling er blevet normen, og flere og flere produkter og enheder er udstyret med teknologier, så de kan oprette forbindelse til internettet. En forskningsundersøgelse foretaget af Gartner Research* forudsiger, at det globale antal enheder, der er forbundet med internettet, vil nå 26 milliarder inden 2020. Nogle forskere forudsiger et tal så højt som 100 milliarder IoT-enheder (Internet of Things) i slutningen af dette årti. Et gennemsnitligt hjem har allerede i dag mere end fem enheder forbundet med internettet. Hvis ovenstående forudsigelser holder stik, vil vores hjem i nær fremtid have mere end 50 enheder samtidig forbundet med internettet.

Designmæssigt kan traditionel sikkerhedssoftware ikke håndtere beskyttelsen af alle disse enheder. Det er her, F-Secure SENSE kommer ind i billedet. Den er i stand til at beskytte alle enheder på dit hjemmenetværk, uanset om det er en mobil enhed, en skrivebordsenhed eller en smart enhed, som du ikke kan installere sikkerhedssoftware på. På skrivebordsenheder kan du dog kun installere SENSE-appen på op til 25 enheder i alt. Det betynder enten 25 Windows-pc-enheder eller 25 Mac-enheder eller en kombination af begge op til grænsen på 25 enheder. For eksempel 20 Windows-pc-enheder og 5 Mac-enheder. Hvis du kommer til at overskride denne grænse på dine skrivebordsenheder eller har andre spørgsmål om dette emne, er du velkommen til at kontakte kundesupport.

Derudover er de Windows-, Mac- eller Android-enheder, du har med dig, når du forlader hjemmet, også beskyttet med SENSE-appen.

* Middleton, P., Kjeldsen, P., & Tully, J. (2013, November 18). Forecast: The Internet of Things, Worldwide, 2013. Gartner Research.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
4 af 4
Sidste opdatering:
‎04-10-2017 01:40 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)