Hvordan utfører jeg en myk tilbakestilling på F-Secure SENSE?

En myk tilbakestilling sletter innstillingene dine, men beholder fastvareversjonen slik den er. Du må koble alle enhetene til SENSE-nettverket på nytt.

Slik tilbakestiller du SENSE-ruteren:

  1. Mens ruteren er på trykker du på og holder inne Tilbakestill-knappen på baksiden av ruteren i 15 sekunder.
  2. Når du slipper tilbakestillingsknappen, vises "rst" på skjermen på SENSE-ruteren, og enheten starter på nytt.
  3. Du må også slette dataene fra SENSE-appen ved å følge denne fremgangsmåten:
    • Android:
      1. Gå til enhetens Innstillinger > Apper > F-Secure SENSE.
      2. Velg Lager > Slett data.
    • iOS
      1. Naviger til enhetens Innstillinger > F-Secure SENSE.
      2. Velg Slett data.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
3 av 3
Sist oppdatert:
‎24-05-2017 11:49 AM
Oppdatert av:
 
Etiketter (2)