Hvordan udfører jeg en blød nulstilling på F-Secure SENSE?

En blød nulstilling sletter dine indstillinger, men bevarer firmwareversionen, som den er. Du skal forbinde enhederne med SENSE-netværket igen.

Sådan nulstilles SENSE-routeren:

  1. Mens den starter, skal du trykke på og holde nulstillingsknappen nede bag på routeren i 15 sekunder.
  2. Når du slipper nulstillingsknappen, vises "rst" på SENSE-routerens display, og enheden genstartes.
  3. Du skal også slette dataene fra SENSE-appen ved at følge disse trin:
    • Android:
      1. Gå til enhedssystemets Indstillinger > Apps > F-Secure SENSE.
      2. Vælg Lager > Ryd data.
    • iOS
      1. Naviger til enhedssystemets Indstillinger > F-Secure SENSE.
      2. Vælg Ryd data.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
5 af 5
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 03:31 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (3)