annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvordan fungerer F-Secure SENSE?

F-Secure SENSE er en sikker router, der sidder mellem dit modem og dine forbundne enheder på hjemmenetværket. Både kablede (Ethernet) og WiFi-forbindelser understøttes på begge sider af SENSE-routeren.

Der kræves enten en mobil Android- eller iOS-enhed for at opsætte, konfigurere og betjene SENSE-routeren. Du begynder med at installere SENSE-appen på din Android- eller iOS-smartphone eller -tablet, som fører dig gennem den første opsætning. Under opsætningen forbinder du SENSE-routeren med din eksisterende hjemmerouter og opretter et nyt, sikkert WiFi-netværk. Når SENSE-netværket er oppe og køre, flytter du alle dine forbundne enheder til SENSE-netværket. SENSE-appen på din smartphone eller tablet fungerer som administratorappen, så du ikke kun kan betjene SENSE-routeren, men også se status for sikkerhed og privatlivsbeskyttelse på SENSE-netværket. Kun én enhed, som har SENSE-appen installeret, kan fungere som administratorappen.

For de enheder, der forlader hjemmenetværket, f.eks. bærbare computere, tablets og smartphones, yder SENSE-appen beskyttelse på farten. Enheder, der ikke kan have brugerinstalleret software, f.eks. et smart-tv eller sikkerhedskamera, er beskyttet af SENSE-routeren i form af overvågning af al ind- og udgående trafik på netværksniveau.

Når du køber F-Secure SENSE, køber du også en abonnementsbaseret beskyttelsestjeneste, der giver dig konstant trusselsanalyse og løbende opdateringer af både SENSE-routeren og -appen. Eftersom disse opdateringer finder sted i baggrunden, betyder det, at du er beskyttet mod de nyeste trusler uden at skulle foretage dig noget.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
3 af 3
Sidste opdatering:
‎19-05-2017 12:28 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)