avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Hvilke plattformer kjører F-Secure SENSE-appen på nå?

SENSE-appen for F-Secure SENSE har flere funksjoner innenfor SENSE-nettverket, blant annet er appen nødvendig for å sette opp og konfigurere SENSE-ruteren. SENSE-appen legger også til et ekstra lag med beskyttelse innenfor i SENSE-nettverket for de enhetene som kan kjøre appen.

SENSE-appen kjører i øyeblikket på følgende plattformer:

  • iOS 9 og nyere,
  • Android 4.4 og nyere, og
  • Windows 7 (SP1) og nyere (32- og 64-bits).

For oppsett og konfigurasjon av SENSE-ruteren kreves SENSE-appen for enten en Android- eller iOS-mobilenhet (iPad 2 støttes ikke).

SENSE-appen for Android gir det ekstra laget med beskyttelse og er tilgjengelig for et ubegrenset antall enheter med abonnementet ditt. SENSE-appen for Windows gir også dette beskyttelseslaget, og kan installeres på opptil 25 Windows-enheter. SENSE-appen for iOS kan imidlertid kun brukes til oppsett, overvåking og styring av SENSE-ruteren, og er derfor nødvendig på bare én enhet.

Merk: Tilgjengeligheten av sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE varierer etter plattform, og funksjonene avhenger også av om du er hjemme i hjemmenettverket eller på farten. Du finner en komplett liste over sikkerhetsfunksjoner i denne artikkelen: Hva er gjeldende sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE?

Merk: F-Secure SENSE støtter for øyeblikket ikke Mac OS X.

Versjonslogg
Revidering #
3 av 3
Sist oppdatert:
‎19-05-2017 12:31 PM
Oppdatert av:
 
Etiketter (2)