avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Hvilke plattformer kjører F-Secure SENSE-appen på nå?

SENSE-appen for F-Secure SENSE har flere funksjoner innenfor SENSE-nettverket, blant annet er appen nødvendig for å sette opp og konfigurere SENSE-ruteren. SENSE-appen legger også til et ekstra lag med beskyttelse innenfor i SENSE-nettverket for de enhetene som kan kjøre appen.

SENSE-appen kjører i øyeblikket på følgende plattformer:

  • iOS 9 og nyere,
  • Android 5.0 og nyere,
  • Windows 7 (SP1) og nyere (32- og 64-bits), og
  • macOS 10.10 og nyere.

Merk: For oppsett og konfigurasjon av SENSE-ruteren kreves SENSE-appen for enten en Android- eller iOS-mobilenhet (iPad 2 støttes ikke).

SENSE-appen for Android gir et ekstra lag med beskyttelse og er tilgjengelig for et ubegrenset antall Android-enheter med abonnementet ditt.

SENSE-appen for Windows-PC, samt for Mac, gir også dette laget med beskyttelse, men med begrensningen at du kan installere SENSE-appen bare på opptil totalt 25 enheter. Dette betyr enten 25 Windows-PCer eller 25 Mac-enheter, eller en kombinasjon av begge opp til grensen på 25 enheter, for eksempel 20 Windows-PCer og 5 Mac-enheter. Hvis du overskrider denne grensen på skrivebordsenhetene dine, eller har andre spørsmål om dette emnet, kan du kontakte kundestøtte.

SENSE-appen for iOS kan bare brukes til å sette opp, overvåke og styre SENSE-ruteren og trengs derfor bare på én enhet.

Merk: Tilgjengeligheten av sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE varierer etter plattform, og funksjonene avhenger også av om du er hjemme i hjemmenettverket eller på farten. Du finner en komplett liste over sikkerhetsfunksjoner i denne artikkelen: Hva er gjeldende sikkerhetsfunksjoner for F-Secure SENSE?

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
6 av 6
Sist oppdatert:
for en måned siden
Oppdatert av:
 
Etiketter (2)