annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Hvilke platforme kører F-Secure SENSE-appen på i øjeblikket?

SENSE-appen til F-Secure SENSE har flere funktioner på SENSE-netværket, bl.a. skal appen bruges til at opsætte og konfigurere SENSE-routeren. SENSE-appen tilføjer også et ekstra beskyttelseslag på SENSE-netværket for de enheder, der kan køre appen.

SENSE-appen kører i øjeblikket på følgende platforme:

  • iOS 9 og nyere,
  • Android 5.0 og nyere,
  • Windows 7 (SP1) og nyere (32 og 64 bit) og
  • macOS 10.10 og nyere.

Bemærk: Til opsætning og konfiguration af SENSE-routeren skal SENSE-appen bruges til enten en mobil Android- eller iOS-enhed (iPad 2 understøttes ikke).

SENSE-appen til Android giver et ekstra beskyttelseslag og kan fås til et ubegrænset antal Android-enheder med dit abonnement.

SENSE-appen til Windows-pc samt til Mac giver også dette beskyttelseslag med den begrænsning, at du kun kan installere SENSE-appen på op til 25 enheder i alt. Det betyder enten 25 Windows-pc-enheder eller 25 Mac-enheder eller en kombination af begge op til grænsen på 25 enheder. For eksempel 20 Windows-pc-enheder og 5 Mac-enheder. Hvis du kommer til at overskride denne grænse på dine skrivebordsenheder eller har andre spørgsmål om dette emne, er du velkommen til at kontakte kundesupport.

SENSE-appen til iOS kan kun bruges til opsætning, overvågning og kontrol af SENSE-routeren, og der er derfor kun brug for den på én enhed.

Bemærk: Tilgængeligheden af sikkerhedsfunktionerne i F-Secure SENSE varierer efter platform, og de tilgængelige funktioner afhænger også af, om du er hjemme på dit hjemmenetværk eller på farten. Du kan finde den komplette liste over sikkerhedsfunktioner i artiklen: Hvad er de aktuelle sikkerhedsfunktioner for F-Secure SENSE?

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
6 af 6
Sidste opdatering:
‎21-03-2018 11:23 AM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)