Hur genomför jag en mjuk återställning av F-Secure SENSE?

En mjuk återställning raderar alla dina inställningar men behåller samma version av den inbyggda programvaran. Du måste återansluta dina enheter till SENSE-nätverket.

Så här återställer du SENSE-routern:

  1. Medan routern är påslagen trycker du på och håller ner knappen Återställ på baksidan av routern i 15 sekunder.
  2. När du släpper Återställ-knappen visas ”rst” på SENSE-routerns skärm och enheten startar om.
  3. Du måste också radera data från SENSE-appen genom att följa dessa steg:
    • Android:
      1. Gå till enhetens Systeminställningar > Appar > F-Secure SENSE.
      2. Välj Lagring > Rensa data.
    • iOS
      1. Gå till enhetens Systeminställningar > F-Secure SENSE.
      2. Välj Rensa data.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Revidering #
3 av 3
Senaste uppdatering:
‎24-05-2017 11:42 AM
Uppdaterat av:
 
Etiketter (2)