Hur fungerar F-Secure SENSE?

F-Secure SENSE är en säker router som fungerar som en mellanhand mellan ditt modem och dina anslutna enheter i hemnätverket. Det finns stöd för både kabelbaserade anslutningar (Ethernet) och WiFi-anslutningar på båda sidorna av SENSE-routern.

För att du ska kunna installera, konfigurera och styra SENSE-routern behöver du en Android- eller iOS-mobilenhet. Du börjar med att installera SENSE-appen på din smarttelefon eller surfplatta med Android eller iOS, så guidar appen dig genom installationen. Under installationen ansluter du SENSE-routern till din befintliga hemrouter och skapar ett nytt, säkert WiFi-nätverk. När du aktiverat SENSE-nätverket flyttar du alla dina anslutna enheter till SENSE-nätverket. SENSE-appen på din smarttelefon eller surfplatta fungerar som administratörsapp och gör inte bara att du kan styra SENSE-routern, utan också att du kan se statusen för säkerheten och sekretesskyddet i SENSE-nätverket. Endast en enhet som har SENSE-appen installerad kan fungera som administratörsapp.

Om du använder den fristående versionen (inte del av F-Secure TOTAL-paketet) av SENSE för de enheter som lämnar hemnätverket, som bärbara datorer, surfplattor och smartphones, erbjuder SENSE-appen skydd på språng. Om du har köpt SENSE med F-Secure TOTAL innehåller TOTAL-paketet apparna för slutpunktsskydd för både dina skrivbordsenheter och de enheter som lämnar hemnätverket. Enheter som inte kan ha användarinstallerad programvara, som din smart-TV eller säkerhetskamera, skyddas av SENSE-routern genom att den övervakar all ingående och utgående trafik på nätverksnivå.

När du köper F-Secure SENSE köper du även en prenumerationsbaserad skyddstjänst som ger dig konstant hotanalys och kontinuerliga uppdateringar av både SENSE-routern och SENSE-appen. Då dessa uppdateringar sker i bakgrunden innebär det att du är skyddad från de senaste hoten utan att behöva göra något.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Revidering #
8 av 8
Senaste uppdatering:
‎13-12-2018 10:37 PM
Uppdaterat av:
 
Etiketter (2)