Har jeg brug for traditionel sikkerhedssoftware på min stationære computer, hvis jeg kun bruger den på mit SENSE-netværk?

Bemærk: Denne artikel gælder kun for dig, hvis du bruger den enkeltstående version af F-Secure SENSE (ikke en del af F-Secure TOTAL-pakken).

Med F-Secure SENSE er der ikke behov for traditionel sikkerhedssoftware.

For at tilføje et ekstra beskyttelseslag og få den mest komplette beskyttelse med SENSE-routeren anbefaler vi, at SENSE-appen installeres på din stationære computer, selvom den altid er på hjemmenetværket. Eftersom F-Secure SENSE bruger et beskyttelsessystem i tre lag, som består af SENSE-routeren, SENSE-appen og F-Secure Security Cloud, arbejder disse tre elementer sammen for at holde dine enheder sikre.

Bemærk: Til stationære computere er SENSE-appen tilgængelig til både Windows-pc og macOS. SENSE-appen til Windows-pc og macOS kan ikke bruges til at opsætte og konfigurere SENSE-routeren. Til opsætning og konfiguration af SENSE-routeren skal du hente og installere SENSE-appen på enten en Android- eller iOS-enhed. Sikkerhedsfunktionerne i SENSE-appen til Windows og macOS er beskrevet i Hvad er de aktuelle sikkerhedsfunktioner for F-Secure SENSE?

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
8 af 8
Sidste opdatering:
‎11-10-2019 03:19 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (3)