F-Secure SAFE

Sortér efter:
Åbn appen F-Secure Mobile Security på barnets mobile enhed.
Vis hele artiklen
Bemærk: Denne artikel gælder kun for Android-enheder, der kører F-Secure Mobile Security.
Vis hele artiklen
Følg disse trin, hvis du vil afinstallere SAFE- eller Mobile Security-appen fra din Android-enhed.
Vis hele artiklen
Bemærk: Denne artikel gælder for følgende produkter: F-Secure Internet Security, F-Secure Anti-Virus til pc og F-Secure Mobile Security til Android.
Vis hele artiklen
Forældrekontrol er en funktion i F-Secure Internet Security og Mobile Security til Android, som hjælper med at beskytte dine børn på internettet. Mens...
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg gendanne en mistet produktabonnementsnøgle? Svar Hvis du bruger Internet Security, og produktet er installeret, kan du åbne vinduet Vis mine abonnementer og vælge Vis abonnementsnøgler.   Hvis du stadig har en del af abonnementsnøglen, kan du kontakte F-Secure-support og indsende en supportanmodning.   Hvis du købte produktet i en detailforretning, kan du prøve at kontakte forhandleren, som måske har en fortegnelse over din abonnementsnøgle.   Hvis du købte produktet fra F-Secure eStore, kan du kontakte F-Secure-support og indsende en supportanmodning. Angiv så mange af følgende oplysninger som muligt:   For F-Secure Anti-Virus eller F-Secure Internet Security: Fulde navn E-mailadresse, der blev brugt under køb/fornyelse Ordre-/kundenummer Dato for køb/fornyelse. For F-Secure Mobile Security/Tablet Security: Ordre-/referencenummer Telefonens IMEI-kode (skriv *#06# på din telefon. IMEI-koden er på 15 cifre). Hele telefonnummeret (inkl. landekode) Gammelt/eksisterende abonnementsnummer. Serienummer på Android-enheden. Du kan finde det fra menuen Indstillinger > Om enhed > Status > Serienummer. Serienummeret er også normalt påtrykt salgsemballagen.  Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Question Jeg har netop købt en licens i F-Secure eStore, men Mobile Security påstår, at licensen er ved at udløbe. Hvorfor? Answer Dette sker sandsynligvis, fordi du har anvendt en prøveversion af programmet og abonneret på den fulde version, da prøveperioden udløb. Der blev genereret en unik abonnementsnøgle til prøveperioden. Efter prøveperioden skal du indtaste abonnementsnøglen, som du modtog, da du købte den fulde version.   Hvis du har købt licensen fra andre kilder, er der genereret en ny abonnementsnøgle. Programmet Mobile Security anvender stadig den gamle abonnementsnøgle. Du skal derfor aktivere programmet med den nye abonnementsnøgle. Du kan gøre det på følgende måde:   Åbn programmet. Du skal i den nedre del af brugergrænsefladen trykke på pilen til højre, indtil Opgradering vises. Tryk på Opgradering. Vinduet for Opgradering af abonnement vises. Tryk på Indtast nøgle og indtast din nøgle og tryk på OK.
Vis hele artiklen
Question Kan jeg anvende samme licens til en anden enhed? Answer Licensen er specifik for enheden. Du kan ikke anvende samme licens i to enheder samtidig. Hvis samme abonnementsnøgle anvendes ved aktivering af en ny konfiguration, overføres licensen til den nye konfiguration. Du kan overføre licensen til en anden telefon op til tre gange. Efter tre overførsler vil abonnementsnøgle ikke længere blive aktiveret i en ny enhed.   Abonnementet kontrolleres ligeledes under opdatering af ry. Hvis du anvender den samme abonnementsnøgle i to enheder, vil abonnementsnøglen blive låst til den sidste enhed efter tre opdateringer.
Vis hele artiklen
Question Jeg blev bedt om at indtaste en sikkerhedskode, da jeg forsøgte at ændre indstillingerne til Forældrekontrol. Hvad skal jeg gøre? Answer Sikkerhedskoden refererer til den kode, som du har konfigureret i konfigurationsguiden eller ved konfiguration af Anti-Theft. Når der er indtastet en gyldig sikkerhedskode, accepteres ændringer af indstillingerne til Forældrekontrol.   Når Forældrekontrollen anvendes, skal du altid indtaste sikkerhedskoden, når du forsøger at tilgå indstillinger. Når Forældrekontrollen er deaktiveret, vil du ikke blive bedt om sikkerhedskoden til andre indstillinger end Anti-Theft.
Vis hele artiklen
Question Hvorfor blev jeg bedt om en sikkerhedskode, da jeg forsøgte at starte et program? Answer Mobile Security overvåger og kontrollerer afinstallationen af programmer, der er installeret på enheden. Når et program har tilladelse til at afinstallere et program, vil Mobile Security bede brugeren om sikkerhedskoden. Det er den samme sikkerhedskode, som du indtastede i konfigurationsvejledningen eller i indstillingerne til Anti-Theft eller Forældrekontrol.    Ud over at kontrollere programmets afinstallation overvåger og styrer Mobile Security med Forældrekontrolfunktionen ligeledes programmets nedlukning. Hvis et program har tilladelse til at lukke baggrundsprocesser, vil Mobile Security bede brugeren om sikkerhedskoden.
Vis hele artiklen
Question Hvordan kan jeg lokalisere min Android-enhed? Answer Du kan lokalisere din mistede mobilenhed ved at sende en SMS-besked til den mistede enhed.  Sørg for, at GPS er aktiveret på enheden, så enheden kan lokaliseres. Du kan om nødvendigt finde oplysninger i dokumentationen til din enhed om, hvordan GPS slås til.  Finde din enhed Send følgende tekst til din enhed i en sms: #LOCATE#<sikkerhedskode> (Eksempel: #LOCATE#abcd1234 ) Anti-Theft svarer med en SMS, som indeholder enhedens seneste position.   Tip: Til sikring af, at funktionen fungerer korrekt, anbefaler vi, at du sender en testlokaliseringsbesked til din enhed, efter at du har konfigureret den.   Bemærk: Anti-Theft lagrer ikke lokaliseringsdata. Den eneste lokaliseringsoplysning er i den SMS-besked, der sendes til dig.
Vis hele artiklen
Question Hvordan kan jeg fjernlåse min Android-enhed? Answer Hvis du har mistet din mobilenhed, eller hvis den er stjålet, kan du fjernlåse den for at forhindre andre i at anvende den. Det kræver imidlertid, at du har konfigureret fjern-Anti-Theft.   Når du fjernlåser enheden, kan den ikke bruges uden din tilladelse. Låse din mistede eller stjålne enhed: Send følgende tekst til din enhed i en sms:   #LOCK#<sikkerhedskode>  (Eksempel: #LOCK#abcd1234 ) Den låste enhed kan kun åbnes med det mønster til at låse skærmen op med, den pinkode eller den adgangskode, du har bestemt.
Vis hele artiklen
Question Hvordan kan jeg aktivere SMS-advarslen i en enhed, der kører på Android? Answer Du kan indstille Anti-Theft til at sende dig en SMS, når nogen udskifter SIM-kortet i din enhed.   Sådan bruges SMS-beskeden:   Åbn programmet. Tryk på Anti-Theft > Indstillinger. Vælg et Nummer, du har tillid til Dialogboksen Nummer, du har tillid til åbnes. Angiv det telefonnummer, du har tillid til, og som SMS-beskeden skal sendes til, når SIM-kortet i enheden ændres. Vælg OK. Når SMS-beskeden er aktiveret, vil der blive sendt en SMS-besked til det nummer, du har tillid til, når SIM-kortet i din enhed ændres.
Vis hele artiklen
Question Hvordan kan jeg tage Anti-Theft i brug på en enhed, der kører på Android? Answer Inden du kan anvende Anti-Theft i din Android-mobilenhed, skal du aktivere skærmlåsen i din mobilenhed.   På Android skal enhedsadministratoren (device administrator) være aktiveret for at bruge Anti-Theft-funktionerne. Hvis enhedsadministratoren ikke er aktiveret, kan du aktivere den ved at åbne Anti-Theft-indstillingerne.   Tage Anti-Theft i brug:    Åbn programmet. Tryk i hovedvinduet på Anti-Theft > Indstillinger. Tryk på Indstil skærmlås i visningsindstillingerne for Anti-Theft. Skærmbilledet med oplåsningsindstillingerne (Screen unlock settings) åbnes. Vælg en låsemetode for skærmlåsen, og vælg OK/Bekræft (Confirm). Du kan finde flere oplysninger i den dokumentation, der fulgte med enheden. Vælg Angiv sikkerhedskode. Dialogboksen Angiv sikkerkode åbnes. Angiv sikkerhedskoden, og skriv den igen for at være sikker på, at du ikke skrev forkert. Bemærk: Sikkerhedskoden skal være på mindst fem tegn. Vælg OK. Anti-Theft slukkes automatisk, efter at du har konfigureret skærmlåsningsmetoden og sikkerhedskoden.   Vigtigt: Hvis din enhed stjæles, anbefaler vi kraftigt, at du ændrer adgangskoden til din Google-konto.
Vis hele artiklen
Question Jeg får følgende fejlmeddelelse: "Abonnementet kan ikke overføres til denne enhed". Hvad skal jeg gøre? Answer Denne fejlmeddelelse vise, når opdateringsserveren ikke kan autentificere abonnementet med denne enhed. Grunden til denne autentificeringsfejl er, at der har været flere end tre forsøg på at fjerne Mobile Security-installationen og serviceabonnementet til en anden enhed. Efter tre forsøg vil abonnementet ikke blive aktiveret i en ny enhed. Hvis du er nødt til at overføre abonnementet mere end tre gange, bedes du venligst kontakte support.
Vis hele artiklen
Question Jeg kan ikke få forbindelse til opdateringsserveren og/eller aktivere F-Secure Mobile Security. Hvad kan jeg gøre? Answer Fejlmeddelelsen angiver generelt, at F-Secure Mobile Security ikke har den krævede forbindelse til opdaterings-/valideringsserveren. Dette skyldes sandsynligvis ukorrekte netværksindstillinger. I nogle sjældne tilfælde har operatøren (din serviceudbyder) begrænset forbindelsen. En anden grund kan være, at dataindstillingerne er væsentligt forkerte.   Fejlfinding på forbindelsen:   Kontrollér, at SIM-kortet er sat i din enhed. Du kan stadig anvende Wi-Fi-forbindelse til at aktivere. Kontrollér, at datoindstillingerne på din telefon er korrekte. Forsøg at få forbindelse ved anvendelse af din operatørs internetadgangspunkt. Hvis der ikke er definet et internetadgangspunkt, kan du oprette ét med følgende ofte anvendte værdier:  Forbindelsens navn: internet  Navnet på adgangspunktet: internet For at teste tilslutning med din mobilbrowser kan du forsøge at få adgang til følgende websted: https://msp.f-secure.com/web-test/common/test.html Hvis du ikke får adgang til testsiden med din mobilbrowser, er din telefons netværksindstillinger ikke korrekte. Du kan anvende HTC’s websted for “How-tos” til at få de korrekte forbindelsesindstillinger fra URL: http://www.htc.com/dk/support/. Du kan ligeledes bede din lokale operatør om de korrekte netværksindstillinger.
Vis hele artiklen
Question Hvordan kan jeg afspille alarmlyden på min Android-enhed? Answer Hvis du har mistet din mobilenhed, eller hvis den er stålet, kan du sende en SMS til din enhed for at få den til at afspille en alarmlyd. Det kræver imidlertid, at du har konfigureret fjern-Anti-Theft.   Når alarmen lyder på din telefon, kan den slukkes ved at indtaste det korrekte mønster til at låse skærmen op med, den korrekte pinkode eller adgangskode, eller du kan sende en anden SMS til til enhed for at slukke for alarmen.    Afspille alarmlyd på din mobilenhed:    Send følgende tekst til din enhed i en sms: #ALARM#<sikkerhedskode>#<antal gentagelser> (Eksempel: #ALARM#abcd1234#5 ).  Slukke for alarmen:   Send følgende tekst til din enhed i en sms: #ALARM#<sikkerhedskode>#0 (Eksempel: #ALARM#abcd1234#0 ).
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvorfor er Sikker browser indstillet som standardbrowser? Svar Sikker browser er indstillet som standardbrowser, når Forældrekontrol er aktiveret. Kun sådan kan vi beskytte dig mod ondsindede websteder, f.eks. phishingsteder, og identitetstyveri. Mange phishingmeddelelser optræder eksempelvis som et link i en e-mail eller SMS-besked, og operativsystemet åbner disse meddelelser i standardbrowseren, så snart brugeren klikker på linket.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvor meget datatrafik genererer de automatiske opdateringer? Svar Når funktionen til automatiske opdateringer er aktiveret, og forbindelsen til internettet er aktiv, søger Mobile Security efter opdateringer en gang om dagen.   Når der er en tilgængelig programopdatering, viser Mobile Security den mængde data, der skal hentes, og beder om bekræftelse, inden overførslen startes.   Hvis du er bekymret for omkostningerne til datatrafikken ved roaming, skal du indstille netværket til at bruge "Kun min egen operatør:   Åbn programmet. Tryk på Mere > Opdateringer > Automatiske opdateringer > Kun min egen operatør i den nederste del af brugergrænsefladen.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Jeg vil ikke bruge mobilnetværket. Kan jeg bruge andre metoder til at aktivere/opdatere programmet manuelt? Svar De klienter, der opretter forbindelse, godkendes og bekræftes med en række faktorer, afhængigt af f.eks. den anvendte type enhedsabonnement og abonnementsnøglen. Det er umuligt at opdatere programmet manuelt uden en internetforbindelse direkte fra telefonen. Hvis du vil undgå dataomkostninger ved brug af mobilnetværk, kan det være en ide at bruge en Wi-Fi-forbindelse i stedet.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg opdatere programmet? Svar Du kan når som helst opdatere Mobile Security, eller du kan konfigurere programmet til altid at hente opdateringer automatisk, når der er en aktiv forbindelse til internettet.   Hvis den automatiske opdateringsfunktion er aktiveret, henter Mobile Security opdateringerne i baggrunden. Der søges efter opdateringer en gang om dagen. Mobile Security opretter ikke forbindelsen, men bruger i stedet de aktive forbindelser.   Hvis du hentede programmet fra Google Play, bliver du automatisk underrettet, når en ny version er tilgængelig.   Sådan opdateres programmet manuelt: Åbn programmet. Tryk på Mere > Opdateringer > Opdater nu i den nederste del af brugergrænsefladen.  Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Min telefonhukommelse er fuld. Kan jeg installere Mobile Security på hukommelseskortet? Svar Mobile Security kan kun installeres i telefonhukommelsen. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med plads til at installere programmet, kan du fjerne ubrugte programmer fra enheden for at frigøre plads.   Mobile Security kræver ca. 8 MB ledig diskplads til installationen og yderligere 8 MB på et drev til at gemme installationspakken. Du kan slette installationspakken *.apk, når den er installeret. Vær endvidere opmærksom på, at selvom browsercachen gør browsingoplevelsen bedre, kan det forbruge meget plads. Det anbefales derfor at rydde cachen en gang imellem.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg forny mit abonnement på Mobile Security? Svar Du kan forny dit abonnement på en af følgende måder:   Du kan forny dit abonnement via Google Play: Åbn programmet. Glid til menuen Abonner, og tryk på den. Tryk på Køb. Du kan forny dit abonnement med din telefon via programmets brugergrænseflade som følger: Åbn programmet. Tryk på den højre pil i den nederste del af brugergrænsefladen, indtil Mere vises. Tryk på Mere > Abonnement. Tryk på Har du allerede en nøgle?, hvis du allerede har en nøgle, og indtast den nye nøgle. Hvis du ikke har en nøgle, kan du forny dit abonnement via F-Secure eStore (http://www.f-secure.com/en/web/home_global/protection/mobile-security/renew) med din telefons eller pc's webbrowser. Du modtager en e-mailbekræftelse, som indeholder din nye abonnementsnøgle, der er nødvendig for at aktivere tjenesten. Du kan forny dit abonnement med din telefon via programmets brugergrænseflade som følger: Åbn programmet. Tryk på den højre pil i den nederste del af brugergrænsefladen, indtil Opgrader vises. Bemærk! Opgraderingsvisningen åbnes kun, når programmet er i prøvetilstand, eller abonnementet er ved at udløbe. Tryk på Opgrader. Vinduet til opgradering af abonnement vises. Tryk på Køb. Du kan forny dit abonnement via F-Secure eStore (http://www.f-secure.com/en/web/home_global/protection/mobile-security/renew) med din telefons eller pc's webbrowser. Du modtager en e-mailbekræftelse, som indeholder din nye abonnementsnøgle, der er nødvendig for at aktivere tjenesten. Sådan angives den nye nøgle: Åbn programmet. Tryk på den højre pil i den nederste del af brugergrænsefladen, indtil Opgrader vises. Bemærk! Opgraderingsvisningen åbnes kun, når programmet er i prøvetilstand, eller abonnementet er ved at udløbe. Tryk på Opgrader. Vinduet til opgradering af abonnement vises. Tryk på Indtast nøgle, indtast nøglen, og tryk derefter på OK.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Min telefon blev nulstillet. Hvordan kan jeg gendanne Mobile Security? Svar Efter en omprogrammering af systemet, kan du prøve at opdatere programmet. Hvis opdateringen ikke er mulig, kan det være nødvendigt at hente den seneste installationspakke (*.apk) igen fra Google Play eller fra http://www.f-secure.com/da/web/home_dk/protection/mobile-security/download.   Efter installationen er det ikke nødvendigt at indtaste abonnementsnøglen.   I tilfælde af problemer kan du oprette en supportanmodning.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg kontakte supporten? Svar Opret en supportanmodning i tilfælde af et problem med Mobile Security.   Angiv følgende oplysninger for at hjælpe os med at hjælpe dig:   Beskrivelse af problem Telefonmodel: Tryk på Indstillinger > Om enhed > Modelnummer Serienummer: Tryk på Indstillinger > Om enhed > Status > Serienummer. Abonnementsnøgle Telefonens IMEI-kode (du kan finde IMEI ved at gå til opkaldsskærmen og skrive *#06# eller trykke på Indstillinger > Om enhed > Status > IMEI). Dit mobiltelefonnummer i internationalt format Version af F-Secure Mobile Security (tryk på Mere, og vælg Om) Version af telefonens Android-firmware: Tryk på Indstillinger > Om enhed > Android-version Liste over al anden software, der er installeret i telefonens hukommelse     Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg købe en licens til Mobile Security? Svar Du kan anskaffe F-Secure Mobile Security på følgende måder:   Hent prøveversionen fra Google Play. Åbn programmet, glid til Abonner > Køb for at købe et abonnement på Mobile Security via Google Play Store. Køb programmet fra F-Secure eStore (https://www.f-secure.com/da_DK/web/home_dk/mobile-security#price-info) via din telefons eller pc's webbrowser. Du modtager en e-mailbekræftelse, som indeholder din nye abonnementsnøgle, der er nødvendig for at aktivere tjenesten. Du kan abonnere på tjenesten via din mobiloperatør. Abonnementet er løbende og betales månedligt via din mobiltelefonregning. Bemærk! Hvis du abonnerer på tjenesten via din operatør, skal du bruge den operatørspecifikke version af programmet.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvordan kan jeg fjernslette min Android-enhed? Svar Hvis du har mistet din mobile enhed, eller den er blevet stjålet, kan du slette alle oplysningerne på enheden for at forhindre adgang til dem. Det kræver imidlertid, at du har konfigureret fjernstyring af antityveri.   Når du sletter enheden, sletter Antityveri alle de personoplysninger, der er lagret på enheden. Oplysningerne kan ikke gendannes, når de først er blevet slettet.   Fjernsletningen udfører fabriksnulstilling, hvilket fjerner alle brugerdata fra enhedens hukommelse. Alle systemmapper, interne hukommelseskort og drev samt eksterne hukommelseskort slettes. Med hukommelseskort ødelægger fjernsletningen indekstabellen, fordi det for eksempel kan tage lang tid at slette et stort hukommelseskort. Når du prøver at få adgang til det slettede hukommelseskort med den ødelagte indekstabel, bliver du bedt om at formatere det. Da hukommelseskort er nemme at fjerne fra enheden, anbefales det at gemme alle værdifulde data i enhedens hukommelse.   Sådan fjernslettes den mobile enhed:   Send følgende SMS-besked til enheden: #WIPE#<sikkerhedskode> (Eksempel: #WIPE#abcd1234 ). Når enheden slettes, fjernes alle data, der er lagret på den.   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen
Spørgsmål Hvor kan jeg finde installationspakkerne til Mobile Security? Svar Alle overførsler findes på http://www.f-secure.com/en/web/home_global/support/installers eller   Du kan hente installationspakken til Mobile Security på http://mobile.f-secure.com/downloads/trial og fra Google Play. Du kan hente installationspakken til Mobile Security for Business på http://mobile.f-secure.com/corporate/downloads/trial/index.html   Denne artikel på engelsk
Vis hele artiklen