"deny rest" toimivuus

Highlighted
Scholar

"deny rest" toimivuus

Perusasetus

  • setup.PNG
  • jos oikein luen: tarkoittaa, että ulos kaikki sallittua, icmp sinne ja tänne sallittu, sitten pari deny, mutta lopuksi oletussääntö Deny rest "all" ja molempiin suuntiin = voisi tehdä toki osina erikseen kaikki udp ja kaikki tcp jne, mutta eikös tuo deny rest hoida kaiken ilman että tarvitsee osissa kuvata osajoukkoja
  • tuon pitäisi estää kaikki loppu saapuva liikenne ? Oli sitten tcp, udp, ...
2 REPLIES 2
Scholar

Re: "deny rest" toimivuus

Nyt voin kertoa, että lista muuten hyvä, mutta siinä ei näy sitä, että säännön Deny rest all yläpuolella olisi hyvä lukea rivi Palvelut dynaamiset säännöt. Ne generoituvat ko. väliin, joten jos siellä joku palvelu onkin sallittu, niin se tulee tuohon väliin. 

Moderator

Re: "deny rest" toimivuus

Hei @khsji,

 

Onko tässä nyt kyse SAFE:sta vai mahdollisesti yritystuotteesta, sillä SAFE ei itsessään sisällä palomuurisääntöjä vaan käyttää Windowsin palomuuria. Asetukset tehdään Windowsin palomuuriasetuksista Microsoftin ohjeiden mukaan.

 

Jos kyseessä on yritystuote niin Communityn englanninkielisiltä foorumeilta löytyy yritystuotteille tarkoitettu osio.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.