Windows XP-støtten for F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security opphører

Windows XP-støtten for F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security opphørte i juni 2016 etter at vi har sørget for en forlenget periode med støtte for operativsystemet. Microsoft kunngjorde at de sluttet å støtte Windows XP allerede i april 2014.

Hva betyr slutt på støtte?

Slutt på støtte betyr at hvis vårt hjemmesikkerhetsprodukt er installert i et Windows XP-operativsystem, kan vi ikke garantere beskyttelsen på den datamaskinen. Fordi støtten for Windows XP for F-Secure SAFE og Internet Security er avsluttet, betyr det at – hvis operativsystemet på datamaskinen din er Windows XP – datamaskinen din ikke lenger mottar de nødvendige sikkerhetsoppdateringene og derfor kan være mer åpen for sikkerhetssårbarheter.

Hva bør jeg gjøre?

For å være trygg anbefaler vi sterkt at du oppgraderer datamaskinens operativsystem til en Windows-versjon som mottar sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. Den nyeste operativsystemversjonen har alltid de beste beskyttelsesteknologiene og vedlikeholdes fullt ut av leverandøren med aktuelle sikkerhetsoppdateringer og forbedringer.

Hva skjer med programvaren min etter at støtten er avsluttet?

Hvis du har en gyldig lisens for produktet vårt og du oppgraderer datamaskinens operativsystem, vil den eksisterende lisensen fremdeles være gyldig for plattformene som støttes.

Merk: Hvis du vil sjekke systemkravene for våre hjemmesikkerhetsprodukter, kan du ta en kikk på disse artiklene:

Disse viktige tingene vil imidlertid påvirke hjemmesikkerhetsproduktet du bruker, etter slutten på Windows XP-støtten for F-Secure SAFE og Internet Security:

  • Hjemmesikkerhetsproduktet på Windows XP-datamaskinen mottar ikke lenger viktige sikkerhetsoppdateringer, og datamaskinen kan være sårbar for skadelige virus og andre skadeprogrammer.
  • Hvis du for øyeblikket har vårt hjemmesikkerhetsprodukt installert på Windows XP-datamaskinen og lisensen utløper, kan du ikke lenger fornye den lisensen på Windows XP-datamaskinen.
  • Hvis du installerer vårt hjemmesikkerhetsprodukt på nytt i et Windows XP-operativsystem, vil produktet slutte å fungere siden de nyeste versjonene av hjemmesikkerhetsproduktene våre ikke lenger er kompatible med Windows XP.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
5 av 5
Sist oppdatert:
‎23-03-2017 04:34 PM
Oppdatert av:
 
Etiketter (3)