avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Windows Vista-støtten for F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security opphører

Windows Vista-støtten for F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security vil opphøre 30. juni 2017 etter at vi har sørget for en forlenget periode med støtte for operativsystemet. Microsoft vil avslutte støtten for Windows Vista i april 2017.

Hva betyr slutt på støtte?

Opphør av støtte betyr at hvis hjemmesikkerhetsproduktet er installert i et Windows Vista-operativsystem, kan vi ikke garantere beskyttelse på datamaskinen fordi datamaskinen ikke lenger vil få de nødvendige sikkerhetsoppdateringene og følgelig vil være mer åpen for sikkerhetssårbarheter.

Hva bør jeg gjøre?

For å være trygg anbefaler vi sterkt at du oppgraderer datamaskinens operativsystem til en Windows-versjon som mottar sikkerhetsoppdateringer fra Microsoft. Den nyeste operativsystemversjonen har alltid de beste beskyttelsesteknologiene og vedlikeholdes fullt ut av leverandøren med aktuelle sikkerhetsoppdateringer og forbedringer.

Hva skjer med programvaren min etter at støtten er avsluttet?

Hvis du har en gyldig lisens for produktet vårt og du oppgraderer datamaskinens operativsystem, vil den eksisterende lisensen fremdeles være gyldig for plattformene som støttes.

Note: Hvis du vil sjekke systemkravene for våre hjemmesikkerhetsprodukter, kan du ta en kikk på disse artiklene:

Disse viktige tingene vil imidlertid påvirke hjemmesikkerhetsproduktet du bruker, når Windows Vista-støtten for F-Secure SAFE og Internet Security opphører:

  • Hjemmesikkerhetsproduktet på Windows Vista-datamaskinen mottar ikke lenger viktige sikkerhetsoppdateringer, og datamaskinen kan være sårbar for skadelige virus og annen skadelig programvare.
  • Hvis du har hjemmesikkerhetsproduktet installert på en Windows Vista-datamaskin og lisensen utløper, anbefaler vi sterkt at du ikke oppdaterer lisensen fordi vi ikke kan garantere for produktets fortsatte funksjonalitet under dette operativsystemet.

  • Hvis du installerer hjemmesikkerhetsproduktet på nytt i et Windows Vista-operativsystem, vil produktet slutte å fungere fordi de nyeste versjonene av hjemmesikkerhetsproduktene våre ikke lenger er kompatible med Windows Vista.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versjonslogg
Revidering #
2 av 2
Sist oppdatert:
‎07-04-2017 12:53 PM
Oppdatert av:
 
Etiketter (2)