WhatsApp ja uusi kuva kuvassa videon näyttö

Novice

WhatsApp ja uusi kuva kuvassa videon näyttö

Lasten puhelimissa asennettuna Safe. EhatsAppin uuden päivityksen myötä tulleessa kuva kuvassa ominaisuudella lapsi voi katsoa mitä tahansa videolinkkiä minkä joku hänelle lähettää. Safe blokkaa linkin, mutta ei kuva kuvassa toimimtoa jonka kautta voi katsoa mitä tahansa. Onko tähän tulossa päivitystä, koska ohjelma on täysin käyttökelvoton jos tähän ei saada muutosta. Asiakaspalvelun mukaan asialle ei voi mitään tehdä ja asiasta ei voi reklamoida

1 REPLY 1
Highlighted
Moderator

Re: WhatsApp ja uusi kuva kuvassa videon näyttö

Hei @ElLoponen,

 

F-Secure SAFE pystyy estämään sovelluksia käynnistymästä, mutta se ei valitettavasti pysty estämään sovellusten yksittäisiä ominaisuuksia. Tässä tapauksessa täytysi estää WhatsApp kokonaan tai jos Whatsappissa olisi järjestelmänvalvojan asetus, jolla kyseisen ominaisuuden saisi pois käytöstä, niin sitä voisi käyttää.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.