Wat is Huisregels?

Huisregels is een centraal beheerde functie voor ouderlijk toezicht waarmee u op uw gezin kunt passen door limieten voor schermtijd in te stellen, toegang tot ongewenste websites te blokkeren, en verloren, gestolen of zoekgeraakte apparaten op te sporen. U kunt Huisregels op afstand beheren vanuit de Mijn F-Secure-portal. Dit betekent dat u wijzigingen kunt aanbrengen en limieten kunt toevoegen of verwijderen, zonder dat u de beheerde apparaten fysiek bij u hoeft te hebben.

 1. Applicatiebeheer

  Beheer de toegang tot apps door tijdslimieten toe te passen, of het gebruik van een bepaalde app toe te staan of te blokkeren. Applicatiebeheer is ingeschakeld als onderdeel van de installatiewizard Huisregels voor de installatie op het Android-apparaat van een kind.

  Applicatiebeheer is momenteel alleen beschikbaar op Android.

 2. Tijdslimieten

  Neem de controle over de schermtijd van uw kinderen en beheer de tijd die ze online mogen zijn. U kunt:

  • De totale internettijd per dag instellen
  • Een bedtijd of een verduisteringsperiode instellen om te voorkomen dat het apparaat op een bepaald tijdstip wordt gebruikt***
  • Verschillende regels toepassen voor weekdagen en weekends

  Tijdslimieten zijn momenteel alleen beschikbaar op pc, Android en iOS.

  Opmerking: *** Bedtijd voor het voorkomen van apparaatgebruik is alleen beschikbaar voor Windows. Op Android werkt het alleen voor apps die niet systeemeigen zijn en op iOS alleen voor de Veilige browser.

 3. Inhoud filteren

  Geef uw kinderen de vrijheid om het internet zonder zorgen te verkennen. U kunt toegang tot ongewenste websites voorkomen op basis van inhoudscategorieën. Op pc's is Huisregels voor elke gebruiker (Windows-gebruikersaccount) afzonderlijk ingeschakeld. Op Android en iOS is inhoudsfiltering ingeschakeld via de Veilige browser.

  Inhoud filteren is momenteel beschikbaar op pc, Android en iOS.

 4. Zoeker
  Vind uw kind of de verloren, gestolen of kwijtgeraakte telefoon van uw kind met Zoeker. Log in op Mijn F-Secure om de locatiekaart te bekijken.
  • Lokaliseer Android- en iOS-apparaten, zelfs in de stille modus
  • SAFE voor Android ondersteunt vergrendeling en wissen van het apparaat op afstand en als het apparaat verloren of gestolen is.

  Zoeker is momenteel beschikbaar op Android en iOS.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
3 van 3
Laatste update:
‎21-03-2018 11:29 AM
Bijgewerkt door: