Wat is F-Secure SAFE?

SAFE is een beveiligingsservice die u op uw computer, smartphone of tablet kunt installeren om uzelf en uw dierbaren te beschermen tegen verschillende soorten dreigingen.

SAFE biedt virusbeveiliging tegen schadelijke applicaties (apps) die proberen uw privacy te schenden en uw persoonlijke gegevens, zoals uw identiteitsgegevens of uw creditcardgegevens, te stelen. SAFE voorkomt ook dat criminelen met zulke apps de controle over uw computer overnemen om deze te gebruiken voor het verspreiden van schadelijke software of spam.

SAFE beschermt u en uw dierbaren ook tijdens het browsen op internet, met functies zoals:

  • Browserbeveiliging (of Veilig browsen op mobiele platforms), waarbij geavanceerde controles worden uitgevoerd met behulp van de cloud om de reputatie van websites te verifiëren zodat alleen veilige websites toegankelijk worden gemaakt;
  • Bankierbeveiliging die uw online bankieractiviteiten beschermt door de verbinding die u gebruikt om toegang te krijgen tot de online bankierportal te beveiligen;
  • en veiligheidsbeoordelingen van websites waarmee de zoekresultaten worden gecategoriseerd, met een indicatie hoe veilig of hoe kwaadwillend een webkoppeling mogelijk is.

Om de meest recente beveiliging te gebruiken kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan de Security Cloud, een geavanceerde en coöperatieve scantechnologie gebaseerd op de cloud, die de reputatie van alle bestanden op het apparaat controleert. Hiermee krijgt u de snelste reactietijd tegen nieuwe bedreigingen en wordt u beschermd tegen bestaande en toekomstige bedreigingen.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
8 van 8
Laatste update:
‎24-10-2018 10:18 AM
Bijgewerkt door: