Wat is Browsebeveiliging?

Browserbescherming door F-Secure is een browserextensie/uitbreiding die deel uitmaakt van het softwarepakket F-Secure SAFE dat u aanschaft. De extensie is momenteel beschikbaar voor Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. De extensie wordt automatisch geïnstalleerd wanneer u F-Secure SAFE op uw computer installeert en in de meeste webbrowsers moet de extensie Browserbescherming nog afzonderlijk worden ingeschakeld wanneer u de door u geselecteerde browser voor het eerst opent.

Als de extensie in uw browser is ingeschakeld, zorgt Browserbescherming (ook bekend als Veilig browsen op mobiele apparaten) voor veilig browsen en veilig internetbankieren door zowel gecodeerd (HTTPS) als ongecodeerd (HTTP) verkeer te ondersteunen.

Browserbescherming blokkeert ook schadelijke en verdachte websites om de veiligheid van uw computer en persoonlijke gegevens te waarborgen. Ongewenste webpagina's kunnen bijvoorbeeld worden geblokkeerd met een blokkeringsmelding. Ook wordt er voor elke koppeling een reputatiebeoordelingspictogram toegevoegd op uw pagina met zoekresultaten door de veilige zoekmodus op te leggen aan zoekmachines, ook als HTTPS wordt gebruikt. Hierdoor kunt u schadelijke en verdachte websites vermijden, zelfs voordat u erop klikt. Deze functie is beschikbaar voor de zoekmachines Google, Bing! en Yahoo.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versiegeschiedenis
Revisienr.
8 van 8
Laatste update:
‎11-10-2019 02:07 PM
Bijgewerkt door: