Vad är F-Secure SAFE?

SAFE är en säkerhetstjänst som du kan installera i din dator, smarttelefon eller surfplatta för att skydda dig själv och dina nära och kära mot olika typer av hot.

SAFE erbjuder virusskydd mot skadliga program (appar) som försöker inkräkta på din integritet och stjäla värdefull personlig information, till exempel identifikationsuppgifter eller betalkortsuppgifter. SAFE hindrar även brottslingar från att använda sådana appar för att ta kontroll över din enhet och använda den för att sprida skadlig programvara eller skicka skräppost till andra enheter.

SAFE skyddar dessutom dig och dina nära och kära när ni surfar på internet, med hjälp av funktioner som:

  • Surfskydd (kallas Säker surf på mobila plattformar), som använder avancerad molnbaserad kontroll av webbklassificeringar för att verifiera webbsidor och se till att du bara kan öppna säkra webbplatser;
  • Bankskydd, som skyddar din användning av nätbanker genom att säkra anslutningen när du loggar in på en bankportal online.
  • och webbplatsens säkerhetsklassificeringar, som kategoriserar sökresultaten och indikerar hur säker eller potentiellt skadlig en webblänk är.

Om du vill använda det mest uppdaterade skyddet kan du välja att delta i Security Cloud, en avancerad och kooperativ molnbaserad genomsökningsteknik som kontrollerar klassificeringen för alla filer i enheten. Det ger dig snabbast responstid mot nya hot samt skydd mot både befintliga och framtida hot.

Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Revidering #
8 av 8
Senaste uppdatering:
‎24-10-2018 09:49 AM
Uppdaterat av: