Tilaus on päättynyt?

Mar1a
Mar1a Viestejä: 1 New Member

Tilaustani on jäljellä 105 päivää. Mitään ennakkoilmoitusta ei ole tullut. Nyt ruudulla on ilmoitus tilauksen päättymisestä: "F-Secure Safe ei enää suojaa laitettaisi. Tilaus on päättynyt tai tämän laitteen käyttöoikeus on poistettu." Mitä tämä on? 

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    @Mar1a, heippa!

    Hmm, mielenkiintoista. Tuo ohjelma kuitenkin toimi hyvin alun perin ja siellä oli oikea päivämäärä?

    Jos et itse ole vapauttanut käyttöoikeutta ja tämä asennus tosiaan on tehty samalta käyttäjätililtä kuin missä on vielä krediittiä, esimerkiksi jonkinlainen päivitys (meidän tai käyttöjärjestelmän) on voinut aiheuttaa tepposet ohjelmalle.

     

    Suosittelenkin ensi töikseen vapauttamaan aikaisemman käyttöoikeuden ja asentamaan tuotteen uudelleen, niin turvan saa takaisin.

    Olethan yhteydessä tukeemme mikäli tarvitset auttavaa kättä tai ohjeeni eivät olleet riittävät. Voit myös tänne kuitata, mikäli tuo onnistui tai ei.

     

    Kiitoksia.

  • Meillä on tismalleen sama ongelma. Keväästä asti ohjelma toiminut hyvin ja nyt muutama päivä sitten alkoi tulla tuo sama ilmoitus ruutuun. Vapautin aikaisemman käyttöoikeuden ja asensin tuotteen uudelleen, silti kone ilmoittaa edelleen ongelmasta, nyt vähän eri tavalla: "Uudelleenkäynnistys tarvitaan. Virus- ja vakoilusuojaohjauksen virhe: tietokoneesi ei ole suojattu. Käynnistä tietokoneesi uudelleen." Olen käynnistänyt koneen nyt jo muutamia kertoja, mutta ilmoitus tulee ruutuun jatkuvasti uudelleen. My F-Securen mukaan päiviä jäljellä 590.

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    @FormerMember, moikka!

    Hmm, jokin kompastuskivi siellä taitaa piileä. Pyydän tekemään muutoin samalla tavalla kuin aikaisemmin, mutta aloita operaatio näillä:

     

    1. Tarkista tietokoneen päivitykset

    2. Tarkista, ettei muuta viruksentorjuntaohjelmaa tai vastaavaa löydy tietokoneelta ja poista tämä tarvittaessa.
    3. Poista F-Securen tuote asennuksenpoistotyökalulla. Lataa ja suorita Asennuksenpoistotyökalu Windowsille, sekä käynnistä tietokone uudelleen lopussa:

    https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support-tools

     

    Toivottavasti näillä päästään eteenpäin. Tuen kautta saa tarkempaa apua tarvittaessa jos jokin menee mönkään.

    Kiitoksia!

     

    Toivottavasti tämä auttaisi selvittämään asiaa. 

  • Moi!

     

    Nyt vihdoin SAFE alkoi toimia, mutta en ole ihan varma, mikä siihen oli se ratkaiseva juttu. Luultavasti se liittyi jotenkin johonkin Windowsin päivytykseen, jollaisesta ongelma todennäköisesti alun perin alkoikin.

     

    Kiitos vinkeistä!

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot