Sovellusten hallinta - Safe-internet selain ja käytettävyys PC:llä

fobaz
fobaz Viestejä: 1 New Member

Hei,

 

Safe-internet selain

Harjoittelemme kännykän ja netin käyttöä lapsen kanssa. Tästä johtuen haluan, toistaiseksi estää nettiselaimen käytön kännykässä. Safen Sovellustenhallinta ei kuitenkaan anna tähän mahdollisuutta. 

Ehdotan, että lisäätte sen palveluun, niin voin lopettaa toisen palvelun käytön.

 

Sovellusten hallinta -sivuston käyttö PC:llä

Käytettävyys PC:llä nykyisten sovellusten osalta on huono. Ikkuna on, jossa suurin osa sovelluksista näkyy (pl. edellä mainittu f-securen selain), on tavattoman pieni. Lisäksi näytön vierittäminen täällä perähikiällä aiheuttaa todella ärsyttävän viiveen, kun komponentti lataa sovelluslistaa (palvelimelta?). Ehdotan, että kasvatatte PC-screenille sovellusten hallinta -sivun "nykyiset sovellukset" ikkunan kokoa ja ratkaisette jollakin nokkelalla konstilla tuo viiveongelman.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @fobaz !

     

    Pahoittelut, että viestiisi ei ole vastattu aikaisemmin.

     

    Sovellusten hallinnasta voit estää nettiselaimen käytön (esim. Chrome tai Firefox), mutta valitettavasti SAFE Browseria ei voi estää/poistaa koska se on osa F-Secure SAFE:a.

     

    Jos tarkoitat My F-Secure portaalissa näkyvää sovelluslistaa, niin sovellusten "latausviiveeseen" vaikuttaa mm. netin yhteysnopeus. Pystytkö mahdollisesti kokeilemaan ilmeneekö sama viive myös jollain toisella nettiyhteydellä? Ja kiitos palautteestasi koskien sovelluslistan kokoa, pistelen palautteen eteenpäin meidän kehittäjillemme!

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot