Slut på understøttelse af Windows Vista til F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security

Vores understøttelse af Windows Vista til F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security stopper 30. juni 2017 efter en forlænget periode med understøttelse af operativsystemet. Microsoft stopper understøttelsen af Windows Vista i april 2017.

Hvad betyder slut på understøttelse?

Slut på understøttelse betyder, at vi, hvis vores sikkerhedsprodukt til hjemmet installeres på et Windows Vista-operativsystem, ikke kan garantere beskyttelsen på computeren, fordi computeren ikke længere modtager de nødvendige sikkerhedsopdateringer og som følge deraf kan være mere åben for sårbarheder.

Hvad skal jeg gøre?

For at være sikker anbefales det kraftigt, at du opgraderer din computers operativsystem til Windows-versioner, der modtager sikkerhedsopdateringer fra Microsoft. Den nyeste version af operativsystemer har altid de bedste beskyttelsesteknologier og vedligeholdes fuldt ud af leverandøren, så du modtager rettidige sikkerhedsopdateringer og forbedringer.

Hvad sker der med min software efter slut på understøttelse?

Hvis du har en gyldig licens til vores produkt, og du opgraderer computerens operativsystem, vil din eksisterende licens stadig være gyldig til de understøttede platforme.

Note: Hvis du vil kontrollere systemkravene til vores sikkerhedsprodukter til hjemmet, kan du se på disse artikler:

Men disse vigtige spørgsmål påvirker det sikkerhedsprodukt til hjemmet, som du bruger, når understøttelsen af Windows Vista til F-Secure SAFE og Internet Security stopper:

  • Sikkerhedsproduktet til hjemmet på din Windows Vista-computer modtager ikke længere vigtige sikkerhedsopdateringer, og din computer kan være sårbar over for skadelig virus og anden malware.
  • Hvis du i øjeblikket har vores sikkerhedsprodukt til hjemmet installeret på din Windows Vista-computer, og din licens udløber, anbefaler vi kraftigt, at du ikke længere opdaterer din licens, fordi vi ikke kan garantere produktets fortsatte funktionalitet på dette operativsystem.

  • Hvis du geninstallerer vores sikkerhedsprodukt til hjemmet på et Windows Vista-operativsystem, vil produktet ikke længere fungere, da de nyeste versioner af vores sikkerhedsprodukter ikke længere er kompatible med Windows Vista.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
2 af 2
Sidste opdatering:
‎07-04-2017 12:55 PM
Opdateret af:
 
Mærkater (2)