Slut på understøttelse af Windows XP til F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security

Vores Windows XP-understøttelse af F-Secure SAFE og F-Secure Internet Security sluttede i juni 2016 efter en forlænget periode med understøttelse af operativsystemet. Microsoft meddelte allerede i april 2014, at understøttelse af Windows XP stoppede.

Hvad betyder slut på understøttelse?

Slut på understøttelse betyder, at hvis vores sikkerhedsprodukt til hjemmet er installeret på et Windows XP-operativsystem, kan vi ikke garantere beskyttelsen på computeren. Da understøttelse af Windows XP til F-Secure SAFE og Internet Security er slut, betyder det, at -- hvis operativsystemet på din computer er Windows XP -- modtager din computer ikke længere de nødvendige sikkerhedsopdateringer og kan være mere åben over for sikkerhedssårbarheder som følge heraf.

Hvad skal jeg gøre?

For at være sikker anbefales det kraftigt, at du opgraderer din computers operativsystem til Windows-versioner, der modtager sikkerhedsopdateringer fra Microsoft. Den nyeste version af operativsystemer har altid de bedste beskyttelsesteknologier og vedligeholdes fuldt ud af leverandøren, så du modtager rettidige sikkerhedsopdateringer og forbedringer.

Hvad sker der med min software efter slut på understøttelse?

Hvis du har en gyldig licens til vores produkt, og du opgraderer computerens operativsystem, vil din eksisterende licens stadig være gyldig til de understøttede platforme.

Bemærk: Hvis du vil kontrollere systemkravene til vores sikkerhedsprodukter til hjemmet, kan du se på disse artikler:

Men disse vigtige problemer påvirker det sikkerhedsprodukt til hjemmet, du har i brug efter slutningen på Windows XP-understøttelse af F-Secure SAFE og Internet Security:

  • Sikkerhedsproduktet til hjemmet på din Windows XP-computer modtager ikke længere vigtige sikkerhedsopdateringer, og din computer kan være sårbar over for skadelig virus og anden malware.
  • Hvis du i øjeblikket har vores sikkerhedsprodukt til hjemmet installeret på din Windows XP-computer, og din licens udløber, vil du ikke længere kunne forny licensen på din Windows XP-computer.
  • Hvis du geninstallerer vores sikkerhedsprodukt til hjemmet på et Windows XP-operativsystem, vil produktet ikke længere fungere, da de nyeste versioner af vores sikkerhedsprodukt ikke længere er kompatible med Windows XP.
Pricing & Product Info

For product info and pricing please go to the F-Secure product page

Versionshistorik
Ændring #
5 af 5
Sidste opdatering:
‎23-03-2017 04:30 PM
Opdateret af: