Safen perhesäännöt eivät päivity lapsen puhelimeen

Novice

Safen perhesäännöt eivät päivity lapsen puhelimeen

Hei,

 

kahdella kolmesta lapsestani Safen perhesäännöt toimivat hyvin. Uusin asennus Samsung Galaxy J3:een kuitenkin takkuilee. Olen asettanut uudet sovellukset aikarajoitetuksi mutta nyt safe blokkaa niitä kokonaan. Muutin asetuksia koneella mutta ne eivät päivyt puhelimeen. Puhelimen sovellus myös väittää että nukkumaanmenoaikoja tai perhesääntöjä ei ole määritelty. En tiedä liittyvätkö nämä asiat toisiinsa mutta hankalalta tuntuu jos sääntöjä ei edes pysty muuttamaan. 

1 REPLY 1
Moderator

Re: Safen perhesäännöt eivät päivity lapsen puhelimeen

Hei @JohannaP,

 

Jos perhesäännöt eivät jostain syystä ollenkaan päivity laitteella vaikka muutat oikean laitteen asetuksia My F-secure palvelusta käsin, niin tässä tapauksessa voisitte kokeilla asentaa SAFE sovelluksen uudestaan kyseisessä laitteessa.

 

Poistakaa aikaisempi asennus menemällä SAFE sovelluksen asetuksiin ja painakaa poista sovellus nappia.

Tämän jälkeen voitte My F-secure palvelusta vapauttaa aikaisemmin käytetyn käyttöoikeuden.

Nyt voitte asentaa sovelluksen takaisin laitteen Play kaupasta ja kirjautua sovelluksesta omalle käyttäjätilillenne. Kun olette kirjautuneet sisään, valitkaa mitä lapsiprofiilia haluatte käyttää ja tässä voitte samalla muokata lapsiprofiilin perhesääntöjen asetuksia.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.