Safe:n lataaminen ei onnistu toiselle laitteelle

Novice

Safe:n lataaminen ei onnistu toiselle laitteelle

Minulla on helmikuussa ostettu uusi läppäri jossa yhteydessä ostin F-Secure Safe  5 laitteelle  kahdeksi vuoksi. Tilaus on voimassa 7.2.20 asti. Tuote asennettiin tuolloin ostettuun uuteen laiteeseen. Nyt yritin asentaa ko. tuotetta kotona olevalle vanhalle tietokoneelle niin kun syötän koodin niin tulee teksti "koodin käyttöraja on saavutettu". Missähän vika? Ja tuota ko tuotetta ei ole tosiaankaan asennettu kuin vasta tuohon yhteen läppäriin.

2 REPLIES 2
Novice

Re: Safe:n lataaminen ei onnistu toiselle laitteelle

Lisään vielä kun toimia löytämieni ohjeiden mukaan kun kirjaudun tilille niin näyttöön avautuu laatikko jossa pyydetään  tuo koodi kirjoittamaan ja tulee em. teksti. Tästä ei pääse eteenpäin.

Moderator

Re: Safe:n lataaminen ei onnistu toiselle laitteelle

Hei @Tumpelo3,

 

Koodi on kertakäyttöinen ja se aktivoi sen sisältämän ajan ja käyttöoikeuksien määrän sillä tilillä millä se on ensimmäisen kerran käytetty. Jos jostain syystä et pääse kirjautumaan tilillesi, mikä sisältää tilaukseksi, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja koodin avulla he pystyvät löytämään käyttäjätilisi ja auttamaan ongelman kanssa: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support#call

 

Asiakaspalvelumme on auki arkisin 8-18.

Ystävällisin terveisin/Best Regards,

Ekku

Saitko apua? Kiitä vastauksen antajaa tykkäämällä vastauksesta. Ratkesiko ongelmasi? Paina "Hyväksy ratkaisuksi" niin muutkin saavat tietää.

Has somebody helped you? Say thanks by giving likes. Has your issue been solved? Mark the post using "Accept As Solution" button to let others know.