Safe:n lataaminen ei onnistu toiselle laitteelle

Tumpelo3
Tumpelo3 Viestejä: 2 New Member

Minulla on helmikuussa ostettu uusi läppäri jossa yhteydessä ostin F-Secure Safe  5 laitteelle  kahdeksi vuoksi. Tilaus on voimassa 7.2.20 asti. Tuote asennettiin tuolloin ostettuun uuteen laiteeseen. Nyt yritin asentaa ko. tuotetta kotona olevalle vanhalle tietokoneelle niin kun syötän koodin niin tulee teksti "koodin käyttöraja on saavutettu". Missähän vika? Ja tuota ko tuotetta ei ole tosiaankaan asennettu kuin vasta tuohon yhteen läppäriin.

Viestejä yhteensä

  • Tumpelo3
    Tumpelo3 Viestejä: 2 New Member

    Lisään vielä kun toimia löytämieni ohjeiden mukaan kun kirjaudun tilille niin näyttöön avautuu laatikko jossa pyydetään  tuo koodi kirjoittamaan ja tulee em. teksti. Tästä ei pääse eteenpäin.

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Tumpelo3,

     

    Koodi on kertakäyttöinen ja se aktivoi sen sisältämän ajan ja käyttöoikeuksien määrän sillä tilillä millä se on ensimmäisen kerran käytetty. Jos jostain syystä et pääse kirjautumaan tilillesi, mikä sisältää tilaukseksi, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja koodin avulla he pystyvät löytämään käyttäjätilisi ja auttamaan ongelman kanssa: https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/contact-support#call

     

    Asiakaspalvelumme on auki arkisin 8-18.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot