Safe ja perhesäännöt - browser

MrFranks
MrFranks Viestejä: 3 New Member

Onko mahdollista saada SAFEn perhesääntöihin ominaisuus, jolla a) rajoittaa selaimen käyttöä (aika + nukkumaanmenoaika) sekä b) laatia estolistoja selaimelle, että selaimen kautta ei mennä esim. youtubeen.

 

Lisäksi c) olisiko mahdollista luoda yksittäisille sovelluksille omia aikarajoituksia? Esim. whatsapp voisi olla ns. oman aikarajoituksen piirissä.

 

Jotenkin hölmöä tällä hetkellä. Estettiin puhelimesta youtube sovellus ja 7 vuotiaalta meni kokonaiset puoli tuntia löytää mahdollisuus selaimen kautta videoiden katsominen.

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @MrFranks!

     

    Perhesäännöissä on jo ominaisuus, jolla voi rajoittaa selaimen käyttöä aikarajoituksin. 

     

    Aikarajoitukset koskevat näitä ominaisuuksia:
    Android: kaikki sovellukset (koskee myös selainsovellusta)

    iPhone ja iPad: nettiselaus Safe-selaimella

    Windows: kaikki koneen käyttö

     

    Sovelluksille voi määrittää eri aikarajoituksia My F-Secure-tilillä valitsemalla ensin lapsen profiilin, sen jälkeen lapsen alta löytyvän laitteen, ja sieltä "Perhesäännöt" ja sen jälkeen "Sovellusten hallinta".

    Sovellusten hallinta-välilehdeltä löytyy kohta "Nykyiset sovellukset". Muokkaamalla nykyisiä sovelluksia pystyt määrittelemään eri aikarajoituksia eri sovelluksille.

     

    Windows PC:llä pystyt estämään tiettyjä sivuja suoraan F-Secure Safe-ohjelmasta:
    - Avaa F-Secure Safe

    - Valitse "Työkalut"
    - Valitse "Estetyt ja sallitut sivustot"
    - Estettyihin sivustoihin voit lisätä haluamiasi osoitteita (Huomioithan että lapsella kannattaa olla oma Windows-käyttäjätili lapsiprofiililla, jotta hän ei itse pysty muokkaamaan estoja)

     

  • MrFranks
    MrFranks Viestejä: 3 New Member

    Hei,

     

    Safe Browser ei ole esillä "nykyiset sovellukset" kohdassa. Eikä sitä näin ollen voi rajoittaa. Mikä on todella huono ominaisuus ottaen huomioon, että se juuri pitäisi saada tarvittaessa estettyä.

     

    Aikarajoituksia ei voi asettaa eri mittaisina eri sovelluksille. (näkyy vain estetty, aikarajoitettu sekä aina käytössä) Aikarajoitettu on siis vain yksi ryhmä.

     

     

     

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @MrFranks!

    Nykyiset sovellukset -kohdassa ei erikseen ole lueteltu selainsovelluksia.

     

    Valitse My F-Secure-tililläsi Aikarajoitukset -välilehti, ja määrittele sinne myös aikarajoitukset, niin aikarajoitukset koskevat tuolloin kaikkea laitteen käyttöä puheluita ja tekstiviestejä lukuunottamatta. Myös selainsovelluksia.

     

    Jos sinulla on jo Aikarajoitukset -välilehdellä rajoitukset asetettu, mutta silti selain toimii aikarajojen ulkopuolella, suosittelen asentamaan F-Secure Safen lapsen laitteelle uudelleen.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot