Safe estää lapselta myös soittamisen peliajan jälkeen

Niina11
Niina11 Viestejä: 3 New Member

Hei,

Pojan puhelin päivittyi eilen ja nyt ei Safe enää toimi oikein. Peliajan loppumisen jälkeen se nyt estää myös soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen. Se käytännössä nyt lukitsee kaikki sovellukset, ennen se lukitsi vain ladatut sovellukset. Onko tähän olemassa ratkaisua? Nythän tämä ei ole mitenkään toimiva ratkaisu enää.

 

Niina

Viestejä yhteensä

  • SirWalther
    SirWalther Viestejä: 62 Former F-Secure Employee

    Hei @Niina11,

     

    Tarkista My F-Secure -tilisi kautta, että löytyykö estettyjen sovellusten listalta Puhelin/Yhteystiedot/Viestit. Jos löytyy, niin salli kyseiset sovellukset ja kokeile esiintyykö ongelma enää. Lisäksi olisi hyvä tietää mikä puhelin ja Android-versio on kyseessä, jos listalta ei noita mainitsemiani sovelluksia löydy.

  • Niina11
    Niina11 Viestejä: 3 New Member

    Mistä tämä estettyjen sovellusten lista löytyy my suuresta, lapsen kohdalta vai muualta?  Puhelin on Samsung j5 2016 ja android käyttöjärjestelmä. F- secure safen aikarajojen hallinnassa kyllä sanotaan että puheluita ja tekstiviestejä rajoitukset ei koske, mutta näin ei nyt tapahdu.

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Niina11,

     

    Pääset muuttamaan perhesääntöjen asetuksia kirjautumalla My F-secure palveluun tietokoneellasi. Kun olet päässyt tilille niin paina lapsesi profiilin valkoista palloa niin sen alapuolelta löytyy hänen laitteensa. Klikkaa laitetta niin eteesi tulee valkoinen ikkuna, jonka alaosasta löytyy perhesäännöt nappi. Paina sitä niin seuraavalta sivulta pääset muuttamaan sovellustenhallinnan asetuksia. Katso, löytyykö listalta niitä sovelluksia mitä mainitsimme aikaisemmassa viestissä.

  • Niina11
    Niina11 Viestejä: 3 New Member

    Hei, 

    En edelleenkään löydä. Lapsen valkoista palloa kun painaa avautuu lauteet. Laitteesta kun painaa avautuu ikkuna josta voin valita: finder, perhesäännöt ja asetukset. Perhesäännöistä kun painan avautuu ikkuna jossa on välilehdet: aikarajoitukset, sisällönsuodatus ja asetukset. Mistään näistä en löydä paikkaa missä voin valita mitä sovelluksia säännöt koskee. Mistä ne löytyvät? 

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @Niina11,

     

    Jos perhesäännöistä ei löydy sovellustenhallintavälilehteä niin kannattaa asentaa F-secure SAFE sovellus uudestaan kyseiselle laitteelle niin saadaan sovellustenhallinta käyttöön. 

     

    Poista aikaisempi F-secure SAFE Android laitteelta SAFE sovelluksen asetuksista löytyvästä "poista sovellus" napista. Tämän jälkeen voit asentaa sovelluksen takaisin laitteelle Google Play Kaupasta.

     

    Avaa SAFE sovellus ja se pyytää sinua kirjautumaan tilillesi. Kun kirjaudut sisään niin voit valita, että laite suojaa lastasi ja samalla pääset aktivoimaan sovellushallinnan ja määrittämään sen asetukset.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot