Safe android selaimien käytön esto

Rami4
Rami4 Viestejä: 3 New Member

Hei,

 

Onko mitenkään mahdollista estää pelkästään selaimien käyttö ja jättää esim. whatsapp käyttöön. 

Nyt jos on aikarajoitus käytössä niin voi käyttää myös safebrowseria. Ei oikeen hyödytä koittaa estää esim youtuben käyttöä kun on tämmöinen takaovi lapsilla käytössä.

Viestejä yhteensä

  • FS_Linda
    FS_Linda Viestejä: 711 Moderator

    Hei @Rami4 ,

     

    Onko lapsella järjestelmävalvojan oikeudet laitteessa? Jos on, aikarajoitukset on mahdollista "ohittaa".

    Muuten aikarajoitukset koskevat myös Safe browseria, joka on oletusselaimena kun SAFE on asennettu lapsiprofiilin kautta, eikä muut selaimet ole käytössä laitteessa. Muita sovelluksia voi hallita My F-Secure-palvelun kautta, kun valitsee laitteen ja Perhesäännöt. Ensimmäinen välilehti on tuolloin Sovellusten hallinta, jossa on lista kaikista laitteessa olevista sovelluksista, eli ne voi erikseen asettaa joko aina sallituiksi, aikarajoitetuiksi, tai estetyiksi.

    Kannattaa myös kokeilla sovelluksen uudelleenasennusta, sillä sovellus saattaa toimia viallisesti.

  • Rami4
    Rami4 Viestejä: 3 New Member

    Ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. Tuo safebrowser on siis aina käytössä jos aikaraja sen sallii? Sitä ei siis saa mitenkään pois käytöstä

  • jkario
    jkario Viestejä: 6 New Member

    Mä tein niin, että asensin Safen rinnalle ilmaisen Norton App Lockin, jonka asetuksista merkkasin Safe Browserin kielletyksi. "Safe" Browserin sisällönsuodatus ei käytännössä toimi. Selaimen kautta pääsee Youtubeen ja yksittäisiä sivustoja ei voi mitenkään blacklistata toisin kuin esimerkiksi Kaspersky Kidsissä ja Safe Browseria ei F-Securen kautta saa pois päältä. Käytössä on ainoastaan ne sisällönsuodatuskategoriat. Arvaa aionko jatkaa Safe tilausta kun se kesän jälkeen menee vanhaksi.

  • Rami4
    Rami4 Viestejä: 3 New Member

    Joo itse otin tuon Googlen family linkin käyttöön. Sillä voi estää sivustot ja lapsi voi etänä pyytää käyttölupaa asioihin. Sovellusten asennusta ei voi estää, mutta niistä tulee ilmoitus ja ne voi laittaa suoraan estetyksi.

    F-secure lähtee sitä mukaan kun tilaukset vanhenee. Sekä siviili että työkäytöstä.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot