Safe Androidissa + WhatsApp

KM12
KM12 Viestejä: 3 New Member

Ongelmana että WhatsApp lakkaa toimimasta aikarajoitusten täytyttyä. Soitin tänään tukeen ja neuvottiin että tekemällä uuden profiilin lapsen puhelimeen saa valittua sovelluksen niin ettei se ole aikarajoituksen piirissä. Tein työtä käskettyä, mutta missään ei tule tuollaista valintaa vastaan. Voisiko joku vääntää rautalangasta miten homma tehdään ?

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei @KM12,

     

    Näin saat muutettua perhesääntöjä niin, että WhatsApp on aina sallittu eikä aikarajoitukset päde siihen.

     

    Jos lapsen oma profiili on jo päällä laitteessa, niin voit kirjautua sisälle My F-secure palveluun tietokoneellasi osoitteessa: https://my.f-secure.com/login

     

    Kun kirjaudut tilille, niin siellä näkyy lapsesi lapsiprofiili ja sen pallon alapuolelta löytyy hänen laitteensa. Paina laitetta ja eteen tulee valkoinen ikkuna jonka alaosasta löytyy ”Perhesäännöt” nappi.

     

    Paina sitä, niin seuraavalta sivulta löytyy Sovellusten hallinta välilehti. Ota sovellusten hallinta käyttöön valkoisen sivun oikeasta yläkulmasta jos se ei ole jo käytössä. Tämän jälkeen voit muokata miten eri sovelluksia käsitellään.

     

    Paina ”muokkaa” nappia nykyiset sovellukset kohdassa niin pääset valitsemaan, että Whatsapp on aina sallittu. Tällöin Whatsappia ei rajoiteta ollenkaan ajallisesti.

  • KM12
    KM12 Viestejä: 3 New Member
    Moi, Kiitos vastauksesta, mutta siinä on vain välilehdet Aikarajoitukset, Sisällönsuodatus ja Asetukset ... ei löydy sovellusten hallinta lehteä ? Asetukset alla on vain profiili, sisällönsuodatuksessa saa "huumeet" "alkoholi ja tupakka " sivut pois jne Lisää rautalankaa ....
  • Näsäviisas
    Näsäviisas Viestejä: 784 Superuser
    @KM12

    Pyysit rautalankaa, mutta lähetän videon!?
    Opetusvideon aiheesta Family Rules: asennuksesta ja käytöstä.
    https://community.f-secure.com/t5/F-Secure-SAFE/F-Secure-SAFE-Family-Rules-setup/ta-p/96301

    Viittaan vielä tuohon F-S EKUN em ohjeeseen, kohtaan "ota sovellusten hallinta käyttöön..."
    Onko jo otettu käyttöön?
    Vai eikö jostain syystä tällaista valintaa löydy käytössäsi olevasta Safen versiosta. Onko tietokoneessa uusin Safen versio?
    Onko sitten jonkinlainen synkronisointiongelma? Pohdintaani mahdollisista syistä tässä näin.

    Näsäviisas
  • KM12
    KM12 Viestejä: 3 New Member

     

    Kiitoksia Näsäviisas. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta video ei sinänsä tuonut valaistusta tilanteeseen, koska siinä kuvattiin asennus PC:lle ja siinäkään ei tainnut olla sovellusten välilehteä.

     

    Mutta oletus Safen vanhasta versiosta osui oikeaan. Poistin asennuksen android puhelimelta ja asensin uudestaan; asennusvaiheessa sitten kysyikin otetaanko sovellusten hallinta käyttöön. Välilehti ilmestyi myös PC:lleni josta voin säätää asetuksia etänä. Pelkällä käyttäjän vaihdolla androidissa tuo valinta ei tullut esiin, eli vaatii uudestaan asennuksen.

     

    Hyvä homma, nyt tämä toimii kuten pitääkin !

     

     

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot