SAFEn uusiminen ei onnistu

Foppa
Foppa Viestejä: 1 New Member

Yritän uusia umpeutunutta SAFE tilaustani tuloksetta. My F Securessa minulle tarjotaan vain täsmälleen vanhan sopparin uusimista, mutta en pysty muuttamaan laitteiden määrää tai syöttämään alennuskoodia. Ei vain ole kenttää/linkkiä mihin niitä syöttää.

Mikäli valitsen Osta lisää tjsp vaihtoehdon niin sivu joka avautuu ilmoittaa HUPS jotain meni pieleen jne. Sama Firefoxilla, Chromella ja Applen tuotteilla. 

Yritin saada chatista apuja, tuloksetta. Asiakaspalvelija tosin meni niin pitkälle että kysyi minulta my f secure tilin salasanaa, joka on enemmänkin kuin arveluttavaa ottaen huomioon että kyseessä on tietoturvaa tarjoava yritys.

Jollain ideoita?

Viestejä yhteensä

  • [Deleted User]
    [Deleted User] Viestejä: 0 Former F-Secure Employee

    Hei Foppa,

     

     

    Vastasimme jo teidän tukipyyntöön ja mikäli muilla on vastaavia ongelmia My F-Secure tilin kanssa, niin suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä tukeemme:

    https://www.f-secure.com/fi_FI/web/home_fi/support

     

    Jos kysymme esimerkiksi chatissä salasanaa, niin pyydämme silloin myös asiakasta vaihtamaan sen heti sen jälkeen kun mahdollinen My F-Secure tilin testaaminen on tehty meidän päässä. Normaalitilanteissa emme kysy asiakkailta salasanoja.

Tämä keskustelu on suljettu.
Hinnoittelu ja tuotetiedot